Διπλό πρόβλημα στον ΟΦΗ

20:25 | 21/05/2020

Κοροβέσης και Δερμιτζάκης μπήκαν εκτάκτως στα… πιτς.

Μπορεί η σημερινή μέρα να μην περιλαμβάνει… δράση στον ΟΦΗ, αφού ο Γιώργος Σίμος έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο υπήρχαν πολλά νέα από το ιατρικό δελτίο.

Συγκεκριμένα, στον Όμιλο έχει προκύψει διπλό πρόβλημα τραυματισμού. Ο Νίκος Κοροβέσης υποβλήθηκε σε τοπική έκχυση στους οπίσθιους μηριαίους, λόγω ενός παλαιότερου προβλήματος τραυματισμού, και θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Από’ κει και πέρα, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά για τον Γιάννη Δερμιτζάκη, ο οποίος υποβλήθηκε, επίσης, εκτάκτως, σε αρθροσκοπική αποκατάσταση κάκωσης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα λείψει για ένα διάστημα από 4 έως 6 εβδομάδες.

Η κατάσταση του Κοροβέση δεν εμπνέει ανησυχία, απλώς στις τελευταίες προπονήσεις όταν ανέβαζε ένταση, αισθανόταν αυτές τις ενοχλήσεις και το ιατρικό επιτελείο σε συνεργασία με τεχνικό τιμ αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στην έκχυση για να προλάβει τα πλέι οφ.

Όσον αφορά, τώρα, στον Δερμιτζάκη, οι ενοχλήσεις στο γόνατο υπήρχαν εδώ και καιρό, αλλά αρχικά είχε προτιμήσει να τις ξεπεράσει χωρίς επέμβαση.

Στην περίοδο της καταντίνας, ωστόσο, οι πόντοι ήταν πιο έντονοι και έτσι μπήκε στο χειρουργείο για ν’ αφήσει πίσω του μια και καλή το πρόβλημα του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.