Διπλό στις Αρχάνες ο Πόρος - Όλα τα αποτελέσματα

17:03 | 21/12/2022

Μεγάλη νίκη του Πόρου επί του Γιούχτα παρά το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίκτες. Πάλι χωρίς νίκη ο ΑΟΑΝ, ήττα και για τον Αλμυρό.

O Πόρος ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και έχασε ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο Γιούχτας ήταν η ομάδα που βρήκε το γκολ και άνοιξε το σκορ. Στο 27ο λεπτό μετά από βαθιά μπαλιά του Τζανή, η μπάλα έφτασε στον Ροβίθη κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Πόρος δεν άργησε να ισοφαρίσει και συγκεκριμένα στο 32ο λεπτό ο Γροσδάνης, που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή, πλάσαρε ωραίο τον Κόλλια για το 1-1. Το χειρότερο για τον Πόρο είναι ότι στο 43' έμεινε με 10 παίκτες με τον Φρόκο να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρ' όλα αυτά ο Πόρος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ο Γιούχτας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 60ο λεπτό όταν ο Ζαφείρης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ροβίθης και είχε κερδίσει ο Γελαδάρης.

Στο 87' ο Πόρος, παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, κατάφερε να πετύχει το γκολ της μεγάλης νίκης με εύστοχο πέναλτι του Καστελλιανάκη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μέμμος.

Στην Αθήνα, ο Άγιος Νικόλαος δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Ο ΑΟΑΝ, παρά την αλλαγή προπονητή, ούτε τώρα πήρε το τρίποντο γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Άρη Πετρούπολης.

Χωρίς νίκη έμεινε και ο Αλμυρός χάνοντας από το Κερατσίνι εκτός έδρας με 2-1.

Η αναμέτρηση του ΑΟΤ με τον Άγιο Ιερόθεο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Τα αποτελέσματα:

Κερατσίνι-Αλμυρός 2-1

Γιούχτας-Πόρος 1-2

Άρης Πετρούπολης-ΑΟΑΝ 2-1

Μοσχάτο-Μαρκό 2-2

Θύελλα Ραφήνας-Φωστήρας 3-1

Πέμπτη 22/12:

Αγία Παρασκευή-Εθνικός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.