Διπλό-θρίλερ του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη!

22:42 | 07/08/2019

Με σκόρερ τον Μασούρα και κορυφαίο τον Σα που απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη και κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση από την τουρκική ομάδα. Έκλεινε καλά τους χώρους, δεν άφηνε κενά και είχε τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα, ήταν πιο απειλητικός στην επίθεση σε σχέση με τους γηπεδούχους, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για γκολ.

Αυτό ήρθε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στα πρώτα λεπτά. Στο 53' ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα και ο Μασούρας βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 80' η Μπασακσεχίρ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καχβετσί και όλα έδειχναν υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά στο 91' ένα χέρι του Μπρούνο έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να απειλήσουν για την ισοφάριση από το σημείο του πέναλτι. Ο Σα, όμως, αναδείχθηκε ήρωας, αφού έπιασε το πέναλτι του Βίτσκα και κράτησε το υπερπολύτιμο 1-0 για την ελληνική ομάδα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.