Διπλό της Κηφισιάς στην Τρίπολη

21:51 | 06/04/2024

Η Κηφισιά πήρε τεράστια νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και προσπέρασε τον Παναιτωλικό αναβαίνοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας τον Σέρβο φορ για να προσφέρει όλες τις λύσεις που χρειάστηκε η ομάδα του για την ανατροπή.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε φανταστικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Κηφισιά, καθώς ο Μιριτέλο άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με ωραίο διαγώνιο σουτ, νικώντας τον Αναγνωστόπουλο για να κάνει το 1-0. Η Κηφισιά προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια της μετά το γκολ που δέχτηκε, αλλά δεν έκανε πολλές κινήσεις για να βγει από την περιοχή της. Συγκεκριμένα ο Αστέρας βλέποντας πως ήθελε να μείνει πίσω η ομάδα των “βορείων προαστίων” τους έδωσε την μπάλα, πετυχαίνοντας σπουδαίες αντεπιθέσεις αλλά καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Το σκορ του ημιχρόνου δεν άλλαξε με το 1-0 να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που είχαν τα ηνία της αναμέτρησης.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Κηφισιά ανέβασε τον ρυθμό της και προσπάθησε να ισοφαρίσει με ένα φοβερό σουτ του Κρισούμα, αλλά βρήκε τον Τσιφτσή σε ετοιμότητα για να κρατήσει το 1-0. Μετά από 10 λεπτά και ο Οζέγκοβιτς νίκησε τον Έλληνα τερματοφύλακα του Αστέρα για να κάνει το 1-1 και να φέρει την ισορροπία στην αναμέτρηση. Μετά την ισοφάριση, η Κηφισιά αποφάσισε να βγει κατά κύματα μπροστά και να κερδίσει πέναλτι με τον Σάντος να ανατρέπεται από τον Λύρατζη. Ο Οζέγκοβιτς εκτέλεσε εύστοχα για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του για την ανατροπή του σκορ σε 2-1 για την ομάδα του Στάικου. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και την Κηφισιά να επικρατεί του Αστέρα, βάζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο “σακούλι” για την μάχη της παραμονής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.