«Διπρόσωπος» ΟΦΙ και ήττα πισωγύρισμα!

16:56 | 02/02/2020

Ο ΟΦΙ ηττήθηκε με 1-3 εντός έδρας από τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα παιχνίδι που παρουσίασε δύο εντελώς διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα

Ορμητικός, ορεξάτος και με διάθεση να ''πνίξει'' τον αντίπαλο, εμφανίστηκε ο ΟΦΙ στο ''Βουζουνεράκειο'' απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Όμως το πολύ καλό πρώτο 25λεπτο ''μετατράπηκε'' σε... εφιάλτη στη συνέχεια, με την ομάδα της Ιεράπετρας να μην κρατάει του μηδέν στην άμυνα, όπως είχε συνηθίσει τελευταία και τελικά να χάνει με 1-3 σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Football League.

Η πίεση των γήπεδουχων έφερε το γρήγορο και πολύ όμορφο γκολ του Σκόνδρα στο 13', ο ΟΦΙ προσπάθησε και για δεύτερο τέρμα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο για περίπου 25 λεπτά.

Στο 28', σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ράντι με ωραίο πλασέ ισοφάρισε, το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε δυνατό με πολλά φάουλ και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την κρητική ομάδα να έχει την υπεροχή.

Στην επανάληψη όμως είδαμε ένα... άλλο παιχνίδι. Αποφασιστικός ο Ολυμπιακός Βόλου, είχε σε καλή μέρα τους Ράντι, Κέρι και Βασίλη Κουτσιανικούλη, είχε τον έλεγχο του αγώνα και πατούσε εύκολα την περιοχή του ΟΦΙ. Στο 57' ο Κέρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2 και ολοκλήρωσε την ανατροπή. Μετά την εξέλιξη αυτή, η νευρικότητα ήταν διάχυτη στον ΟΦΙ, το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Βόλου και έτσι στο 67' ο Τσίτας με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κέρι έκανε το 1-3, αποτέλεσμα που έμελλε να είναι το τελικό, παρά την προσπάθεια που έκανε στα τελευταία λεπτά ο σύλλογος της ΙεράπετραςΜάλιστα, στο 88΄o Ολυμπιακός Βόλου έχασε μια απίστευτη ευκαιρία με τον Τσίτα να μην σκοράρει προ κενής εστίας.

*Εξαιρετική ατμόσφαιρα σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι από τους φίλους της ομάδας

Συνθέσεις:

ΟΦΙ (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Σέχου, Βογιατζής, Σμίλτος (59' Βακράκος), Μάγγας, Σκόνδρας, Χιντζίδης, Αποστολόπουλος, Αναστασόπουλος, Χύσι (57' Παπαδόπουλος), Χαντί (68' Χρυσοφάκης)

Ολυμπιακός Βόλου (Bόκολος): Ξενοδόχος, Τσιάρας, Βοσνακίδης, Γραικός,Μπουτσίκος, Κόλα (55' Βασιλούδης), Ράντι, Σκοπελίτης (77' Ρόκα), Κέρι (85' Ναβαλόν),Κουτσιανικούλης, Τσίτα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.