«Διπρόσωπος» στο Περιστέρι

20:57 | 29/08/2020

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, τα χάλασε στο δεύτερο και έχασε 1-0 από τον Ατρόμητο.

Ο Όμιλος παρουσιάστηκε στο σημερινό του φιλικό με δύο «πρόσωπα». Στο α’ μέρος κυριάρχησε πλήρως, αλλά η υπεροχή του δεν «καρποφόρησε». Στην επανάληψη κινήθηκε στα ρηχά, οι νικητές βελτιώθηκαν και στο φινάλε επικράτησαν.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία των φιλοξενούμενων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Οι Σακόρ και Στάικος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Βαζ ανέλαβε τον οργανωτικό ρόλο, στις πλευρές της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Σαρδινέρο και Γρίβας και στην κορυφή ο Γκαργκαλατζίδης.

Φανερά καλύτερος

Ο ΟΦΗ μπήκε κάπως νευρικά στο ματς, έκανε λάθη, ενώ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να επιβάλλει το παιχνίδι του.

Σταδιακά, βέβαια, το σύνολο του Σίμου βελτιώθηκε. Πίεζε ψηλά, «έκλεβε» μπάλες και μετά το 10’ ήταν ανώτερο, ενώ στο 16’ απείλησε με το μονοκόμματο σουτ του Στάικου.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι, με την τριάδα στα χαφ να κάνει εξαιρετική δουλειά. Στο 21’ ο Βαζ έδωσε όμορφα στον Σαρδινέρο, που πλάσαρε από δεξιά, όμως ο Γιαννιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε την υπεροχή, δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο, που δεν είχε τελική στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή υπέρ του, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Κακή εικόνα

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» ήταν πιο δραστήριοι, πιο επιθετικοί, αλλά η αμυντική λειτουργία του Ομίλου ήταν αποτελεσματική. Στο 60, όμως, το συγκρότημα του Κάναντι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γούτα, έπειτα από φάουλ του Ούμπιδες.

Το τέμπο του αγώνα δεν ήταν καλό, ενώ ο ΟΦΗ δεν είχε θετική εικόνα, με τον Ατρόμητο ν’ απειλεί στο 66’ με τον Ραμπέγιο.

Το πρόβλημα ήταν κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, αφού οι «ασπρόμαυροι» δεν έφτιαχναν φάσεις. Το 1-0, έτσι, παρέμεινε μέχρι τέλους και οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη γοήτρου.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (76’ Θεοδωράκης), Γούτας (76’ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γκαλβάο (46’ Κιβρακίδης), Σάλομον (76’ Νταβιώτης), Μπουσούλατζιτς (57’ Κωτσόπουλος), Γκάλο, Τομάσεβιτς (76’ Αγκάγιεφ), Ραμπέγιο (76’ Νάτσος), Μανούσος (57’ Ούμπιδες), Μουνίθ (46’ Γιακουμάκης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (46’ Βάτερμαν), Μαρινάκης (81’ Βαφέας), Διαμαντής (46’ Βούρος), Γιαννούλης (77’ Σελίμοβιτς), Κοροβέσης (63’ Ουές), Σακόρ (63’ Σουρνάκης), Στάικος (77’ Νέιρα), Βαζ (81’ Μίγγος), Σαρδινέρο (63’ Ναμπί), Γρίβας (63’ Νοικοκυράκης), Γκαργκαλατζίδης (46’ Φιγκεϊρέντο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.