«Δοκιμάσαμε... τα πάντα με Κάιπερς - θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα»

12:47 | 07/08/2018

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης

Συνέντευξη παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 87,6 ο Γιώργος Τουτζάρης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο... πολύκροτο σίριαλ με τον Ούγκο Κάιπερςκαι την απουσία του από τις προπονήσεις του Εργοτέλη. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις επόμενες κινήσεις της κρητικής ΠΑΕ.

Για το θέμα Κάιπερς: «Είναι ένα θέμα το οποίο μας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και 3 μήνες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο με τον Ούγκο. Δοκιμάσαμε τα πάντα, προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις και να του δείξουμε ποιο είναι το καλό γι’ αυτόν και για την ομάδα μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε γνωστός μέσα από τον Εργοτέλη. Το ότι τον γνωρίζει αρκετός κόσμος το οφείλει στον Εργοτέλη, όπως και ο Εργοτέλης οφείλει αρκετά πράγματα στον παίκτη αυτόν. Δεν πρέπει όμως να ξεχνά και ο ίδιος ότι η ομάδα έκανε γι’ αυτόν τα πάντα. Φέρεται λίγο παράξενα τον τελευταίο καιρό, κάτι που ίσως να μην είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη».

Για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα. Τον καλέσαμε να είναι εδώ στις 4 Αυγούστου. Η ωτίτιδα, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν κρατά 15-20 μέρες. Είναι φανερό ότι χρησιμοποιεί την ωτίτιδα σαν δικαιολογία, για να μην μπει στο αεροπλάνο. Θα μπορούσε όμως άνετα να ταξιδέψει με το τρένο ή το αυτοκίνητο. Βρίσκει δικαιολογίες και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Εμείς του φερθήκαμε άψογα όλη την χρονιά, δεν έχει κανένα παράπονο ούτε οικονομικό ούτε κάτι άλλο. Το να φέρεται έτσι στον Εργοτέλη είναι αχαριστία. Η προθεσμία που του είχε δώσει η ομάδα έχει τελειώσει, συνεπώς θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο, που θα μας υποδείξει η νομική μας υπηρεσία. Ελπίζω βέβαια να πρυτανεύσει η λογική στο τέλος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.