Δοκιμάζεται στο εξωτερικό ο Μανουσάκης, περιμένει ο Πλατανιάς

SMS

Ο γκολκίπερ του ΠΟΑ θέλει να «ανοίξει φτερά» στο εξωτερικό, με τον Πλατανιά να είναι stand by

Ο Γιάννης Μανουσάκης είναι ένας γκολκίπερ με αποδεδειγμένη αξία και δυνατότητες και είναι από εκείνες τις περιπτώσεις στον ΠΟΑ που δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν το επόμενο, μεγάλο, βήμα. Ωστόσο, ο γκολκίπερ της ομάδας του Ατσαλένιου όχι μόνο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος για το μεγάλο άλμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Μανουσάκης βρίσκεται στο εξωτερικό και δοκιμάζει τις δυνάμεις του ελπίζοντας ότι μπορεί να πείσει με τις δυνατότητές του και να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων. Στο πλευρό του βρίσκεται μάνατζερ που είναι γνωστός την πιάτσα των ατζέντηδων με υψηλούς πελάτες και είναι αυτός που μπορεί να του «ανοίξει την πόρτα».

Ο ίδιος ο Μανουσάκης παραμένει χαμηλών τόνων και είναι συγκεντρωμένος για να αλλάξει με προσεκτικό τρόπο σελίδα στην καριέρα του. Πιστεύει στις δυνατότητές του, οι οποίες έχουν φανεί πολλάκις στον ΠΟΑ που τον πίστεψε, του έδωσε ευκαιρία και φυσικά τον ανέδειξε. Βέβαια, ξέρει ότι όλη αυτή η διαδικασία με τις δοκιμές στο εξωτερικό μπορεί να πάρει καιρό, αλλά ξέρει επίσης ότι το εφετινό καλοκαίρι μπορεί να του παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία.

Το όλο θέμα δεν σταματά εκεί, αφού και στην Ελλάδα έχει «ανοίξει πόρτα» για τον Μανουσάκη αν δεν υπάρξει εξέλιξη με την Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Πλατανιάς έχει παρακολουθήσει τον νεαρό γκολκίπερ και έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει. Όπως είναι λογικό, στη χανιώτικη ομάδα παρακολουθούν τις εξελίξεις και βρίσκονται σε αναμονή.

Όσον αφορά στον ΠΟΑ και μόνο το γεγονός ότι ένας παίκτης της ομάδας έχει ανοίξει φτερά για το εξωτερικό, είναι τεράστια τιμή και αναγνώριση. Πόσο μάλλον αν ο Μανουσάκης καταφέρει να παραμείνει στην Ευρώπη. Οι επικεφαλής στην ομάδα του Ατσαλένιου θα περιμένουν τον Γιάννη Μανουσάκη, για να δουν την απόφασή του, αλλά και για να δουν το οικονομικό σκέλος αυτής, αφού η ενδεχόμενη αποχώρησή του θα φέρει λεφτά στα ταμεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μία επιστροφή και ένα «διαζύγιο» στον ΠΟΑ

Ενίσχυση με Σένκα για τον ΠΟΑ

Τέλος ο Πετράκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.