Δοκιμές για το VAR, τι γίνεται με το Γεντί Κουλέ

13:44 | 09/08/2019

Το VAR ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα στον περσινό τελικό κυπέλλου, ενώ από εφέτος θα χρησιμοποιηθεί και στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο αρχικός προγραμματισμός για τη χρήση του μετά την 3η αγωνιστική δεν αποκλείεται να αλλάξει και να δούμε το σύστημα από την πρεμιέρα. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να επιδιώκουν οι επικεφαλής οι οποίοι θέλουν να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες δοκιμές του μέχρι τις 23 Αυγούστου, μία μέρα πριν, δηλαδή, από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνει η πρώτη δοκιμή, στο γήπεδο της Τούμπας (σε φιλικό της Κ19 του ΠΑΟΚ με την Κ17), ενώ τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν οι δοκιμές και στα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδας. Σε αυτό φυσικά περιλαμβάνεται και το Γεντί Κουλέ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση στον ΟΦΗ για το πότε και πώς θα γίνουν τα σχετικά τεστ.

Αν ισχύουν τα όσα αναφέρονται για τον στόχο να είναι όλα έτοιμα στην πρεμιέρα της Super League, τότε αναμένεται τις επόμενες μέρες να ενημερωθεί ο ΟΦΗ για τις απαιτούμενες δοκιμές στο γήπεδό του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, θεωρείται πολύ... αισιόδοξο το πλάνο των υπεύθυνων να αρχίσει το πρωτάθλημα με VAR και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η χρήση του να γίνει με την επανέναρξη των αγώνων μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια της Εθνικής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.