Δώνης: «Τεράστιο το κατόρθωμα του Γιακουμάκη»!

18:39 | 07/02/2021

Ο Τάσος Δώνης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τις πρώτες του μέρες στη Φένλο

Ο Έλληνας άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Γιακουμάκη.

«Περνάω καλά και το κλίμα είναι ευχάριστο. Βοηθά η παρουσία και των άλλων παιδιών, του αδελφού μου Χρήστου και του Γιώργου Γιακουμάκη. Νιώθω σαν να είμαι πολύ καιρό εδώ. Δυστυχώς ο καιρός μας τα χάλασε και αναβλήθηκε το παιχνίδι αυτής της εβδομάδας, αλλά ανυπομονώ να αγωνιστώ.»

-την απόφαση να μεταγραφεί στη Φένλο: «Προτίμησα να έρθω σε μια ομάδα που θα είμαι βασικός και θα έχω παιχνίδια. Είναι ένα βήμα πίσω για να μπορέσω στη συνέχεια να κάνω ένα βήμα μπροστά. Είμαι δανεικός ως το καλοκαίρι. Ο προπονητής μου στη Ρεμς δεν με υπολόγιζε ωστόσο η διοίκηση είχε άλλη άποψη και γενικά με στήριξε πολύ. Μου είπαν πως θα ήταν καλύτερο να πάω σε μια ομάδα για να παίζω και μετά να επιστρέψω το καλοκαίρι πιο έτοιμος να αγωνιστώ στη Γαλλία. Θεωρώ ότι ήταν ιδανική η επιλογή να αισθανθώ ξανά ποδοσφαιριστής. Η ψυχολογία είναι το παν και αποφάσισα να έρθω στη Φένλο και σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως το ολλανδικό, γιατί η καριέρα μου είχε πάρει λίγο την κατιούσα».

-τη συνεργασία με τον Γιώργο Γιακουμάκη: «Πολλοί Έλληνες είχαν μεγάλη επιτυχία στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Τώρα είναι ο Γιακουμάκης και είναι μεγάλο κατόρθωμα σε μια ομάδα που δεν είναι τόσο υψηλού επιπέδου να πετυχαίνει τόσα γκολ. Εγώ θα παίζω δεξιά ή αριστερά στην επίθεση. Στην καριέρα μου έχω παίξει σε όλες τις θέσεις μπροστά. Δεν μου αρέσει τόσο να παίζω σαν 9άρι, προτιμώ τις θέσεις στα άκρα ή πίσω από τον επιθετικό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.