«Δουλειά χρειάζεται από όλους»

15:25 | 13/02/2018

Την εκτίμησή τους για τον αγώνα του Εργοτέλη στο Αιγίνιο, την ήττα και τον τρόπο που ήρθε, δημοσιοποίησαν οι οργανωμένοι της ομάδας “Alternatives”.

Στην τοποθέτησή τους εκφράζουν την πίκρα τους για το πώς έχασε η αγαπημένη τους ομάδα, παράλληλα όμως τονίζουν πως μέσα από σκληρή δουλειά από όλους στην ομάδα, αυτή θα μπορέσει να βγάλει τις πραγματικές της αγωνιστικές δυνατότητες.

Αναλυτικά το κείμενο: «ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ "ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ" ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΑΙ...ΟΠΑΔΙΚΑ.

...Γιατί δυστυχώς στο Ηράκλειο , ούτε βλέπουμε ούτε ακούμε όταν ο Εργοτέλης δε βρίσκεται στη πόλη.

Έτσι και αλλιώς όμως, ακόμα και όταν ακούμε, ακούμε άλλα από αυτά που βλέπουμε και βλέπουν ακόμα και οι αντίπαλοι μας.

Διαβάσαμε λοιπόν για ένα κανονικό ημίχρονο, το πρώτο, όπου ο Εργοτέλης (ως συνήθως) ήταν απόλυτος κυρίαρχος και πέτυχε δυο όμορφα γκολ, πήγε στα αποδυτήρια αφήνοντας τους φίλους των αντιπάλων να παραμιλάνε.

Διαβάσαμε και για ένα δεύτερο ημίχρονο, που η ομάδα δεν «κατέβηκε» και δέχθηκε 3 γκολ σε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο με πολλά ατομικά λάθη. Αυτά τα είδαμε τουλάχιστον.

Τη πίκρα μας για αυτό δε τη περιγράφουμε, γιατί δεν είναι και εύκολο. Ξέρουμε ότι την ίδια πίκρα νιώθουν και όλοι στην ομάδα. Δουλειά χρειάζεται από όλους, κυρίως από τον προπονητή, για να διορθωθούν τα σκαμπανεβάσματα. Μεγαλύτερο τσαμπουκά από τους παίκτες μας, για να καλύψουν την απειρία τους.

Δε μπορούμε όμως να μην εκφράσουμε τη υπερηφάνεια μας για την πρώτη εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα του «μικρού μας» Ιατρούδη και για το πρώτο φετινό γκολ του Μπουρσέλη, που δείχνει πιο ώριμος από ποτέ.

Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι αυτή η πίκρα να γίνει πείσμα σε ΟΛΟΥΣ μέσα στην ΟΜΑΔΑ, να δουλέψουν ακόμα περισσότερο και να μη σταματήσουν να πιστεύουν ότι για αυτή την ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Θα αποδειχθεί πολύ σύντομα.

Το ξέρουν όλοι, το βλέπουν όλοι, ακόμα και αυτοί που δε χάνουν ευκαιρία να δείξουν την εμπάθεια τους προς τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

ΟΛΟΙ κοντά στην ΟΜΑΔΑ μας χωρίς αστερίσκους και κόμπλεξ. Μη γίνεστε ΙΧΘΕΙΣ!

Την Κυριακή με τα Τρίκαλα (3μμ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ), επιστρέφουμε από κεί που το αφήσαμε. Από το πρώτο ημίχρονο στο Αιγίνιο δηλαδή.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ VENCEREMOS».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.