Είπε «όχι» ο Μπου, πάει για Ρετέγι ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ παλεύει για την... υπέρβαση με επιθετικό των "Γενοβέζων"-Απορρίφθηκε η προσφορά για Μπου, πάει για τον Ρετέγι.

Ο Όμιλος μπορεί να μην… καίγεται για περαιτέρω ενίσχυση στη γραμμή κρούσης του, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι εφόσον προκύψει κάτι σπουδαίο, οι «ασπρόμαυροι» θα μείνουν αδιάφοροι.

Το γεγονός, βέβαια, ότι «άδειασε» θέση ξένου, μετά την πώληση του Φιγκεϊρέντο, ίσως… δελεάσει τους ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου για να εξετάσουν ορισμένες περιπτώσεις.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ορισμένες πληροφορίες, το σύνολο του Γιώργου Σίμου κοιτάζει τη λάτιν αγορά για ενδεχόμενη μεταγραφή. Μετά τον Ναζαρίνο Σολίς, έτσι, ο ΟΦΗ ίσως να πάρει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από την Μπόκα Τζούνιορς.

Πριν τον «πετάρδο», άλλωστε, τα «σενάρια» ήθελαν τον Όμιλο να έχει στη λίστα του από τον διάσημο σύλλογο της Αργεντινής τον Φράνκο Κριστάλδο, ο οποίος τελικά κατέληξε στην Ουρακάν.

Αυτή τη φορά υπάρχουν «σενάρια», που αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να πάρουν με τη μορφή δανεισμού ξανά και φορ από την Μπόκα.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν φυσικά αν όντως ο ΟΦΗ αποκτήσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή των λατινοαμερικανών και αν ακολουθήσει ακόμη μία προσθήκη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Όμιλος έκανε προσφορά στον Βάλτερ Μπου. Έναν 27χρονος φορ, που αγωνίζεται και ως δεύτερος επιθετικός και δεν υπολογίζεται...

Η περίπτωσή του θυμίζει Σολίς, αφού πήγε στο «Μπομπονέρα» το 2016, αλλά δε… στέριωσε εκεί και παραχωρείται διαρκώς δανεικός. Πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με το σύλλογο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, όμως ο ατζέντης του δεν είδε με θετικό μάτι την προοπτική της Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ, ωστόσο, δεν το βάζει... κάτω και πάει για την κάτι παραπάνω από «ελκυστική» περίπτωση του Ματέο Ρετέγι, αν και μάλλον δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ο 21χρονος παίκτης θεωρείται το next big thing της Μπόκα, έπαιξε πέρυσι δανεικός στην Εστουδιάνδες και τα πήγε πολύ καλά, οπότε δεν είναι απλή η υπόθεση του. Συν τοις άλλοις ανήκει στο γραφείο του Φραντσέτσκο Τότι, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Οι επαφές, μάλιστα, φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει. Σύντομα, έτσι, θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον ταλαντούχο παίκτη, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.