Δύο Αοράκια: Ο απόλυτος μπασκετικός προορισμός

SMS
15:48 | 26/11/2019

Και All Star Game και Τελικός μέσα σε λίγες μέρες στα Δύο Αοράκια!

Μπασκετούπολη θα γίνει το Ηράκλειο σε διάστημα λίγων ημερών και θα φιλοξενήσει όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ. Με διαφορά λίγων ωρών η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι και εφέτος στα Δύο Αοράκια θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλο και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί το εφετινό All Star Game.

Το μεσημέρι της Τρίτης η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος γνωστοποίησε ότι το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια» το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου! Νωρίτερα, η Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο θα υποδεχθεί τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στις 16 Φεβρουαρίου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί για ακόμη μία χρονιά στο Ηράκλειο, ενώ το All Star Game επιστρέφει μετά από 10 χρόνια.

Έτσι, από τις 8 έως τις 16 Φεβρουαρίου τα Δύο Αοράκια θα γίνουν ο απόλυτος μπασκετικός προορισμός με δύο σπουδαίες διοργανώσεις που θα φέρουν τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι το Ηράκλειο ξέρει να διοργανώνει σε άριστο βαθμό σημαντικές διοργανώσεις έπαιξε ρόλο και έτσι για ακόμα μία φορά η πόλη θα γίνει το επίκεντρο του αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα Δύο Αοράκια ο τελικός και εφέτος

Επιστρέφει στο Ηράκλειο το All Star Game

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.