Δύο βραβεία διεκδικεί ο ΟΦΗ

11:25 | 26/09/2019

Με δύο υποψηφιότητες θα δώσει το παρών ο ΟΦΗ στα Sports Marketing, τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γκάζι.

Ο ΟΦΗ πηγαίνει στην εκδήλωση με δύο υποψηφιότητες, η μία αφορά την ταινία «Ευγένιος» η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα που έγινε προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ στο Γεντί Κουλέ. Η δεύτερη αφορά τη Mini Movie των περσινών αγώνων μπαράζ ΟΦΗ – Πλατανιάς, με τίτλο «Trust The Process».

Την ΠΑΕ ΟΦΗ θα εκπροσωπήσουν στην Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Εμπορικός Διευθυντής, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Μανώλης Βογιατζάκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με δύο υποψηφιότητες η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 @oficretefc στα Sports Marketing Awards. Η τελετή απονομής των MVPs του Sport Marketing γίνεται απόψε στο Γκάζι και η ομάδα μας συμμετέχει με δύο υποψηφιότητες. Η πρώτη με την ταινία "Ευγένιος", η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα που έγινε προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, με "αντιπάλους" τα "Παιδιά" και τους "Φίλους" του "Ολλανδού". Η δεύτερη υποψηφιότητα με τη Mini Movie των αγώνων μπαράζ "ΟΦΗ - Πλατανιάς", με τίτλο "Trust The Process", η οποία αποτυπώνει με μια διαφορετική ματιά τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μας πέτυχε τον στόχο της παραμονής στη Super League. Την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα εκπροσωπήσουν στην Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας, Ηλίας Πουρσανίδης, ο Εμπορικός Διευθυντής, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης @leonpapavasilakis και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Μανώλης Βογιατζάκης @manolisvogiatzakis . #oficrete #oficretefc #ofifc #sportsmarketingawards2019 #superleague #superleaguegreece #greece #football #crete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.