Δύο «χρήσιμες» ήττες...

SMS
22:10 | 01/10/2018

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε και στα δύο φιλικά που έπαιξε στην Αθήνα, απέναντι σε Δούκα και Πεντέλη, με τον Βασίλη Ράλλη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα

Στην Αθήνα, βρέθηκε το προηγούμενο Σ/Κ η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ εξαιτίας των δύο προγραμματισμένων δυνατών φιλικών. Όπερ και εγένετο. Μπορεί και στις δύο αναμετρήσεις, η κρητική ομάδα να ηττήθηκε με μεγάλες διαφορές (54-72 με Πεντέλη το Σάββατο) και 45-64 την Κυριακή από τον Δούκα, όμως ο Βασίλης Ράλλης είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του απέναντι σε δύο ποιοτικές ομάδες της Β' Εθνικής. Θυμίζουμε ότι στην Αθήνα, δεν ταξίδεψε ο Κώστας Πάλλης ο οποίος υπέστη τράβηγμα τις τελευταίες ημέρες.

Η διαφορά κατηγορίας ήταν εμφανής και στα δύο παιχνίδια, ωστόσο κυρίως στο παιχνίδι της Κυριακής, ο ΟΦΗ ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στον Δούκα, ο οποίος θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες της Β' Εθνικής. Και με την Πεντέλη, μέχρι το 30' οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ.

Η κρητική ομάδα επέστρεψε πλέον στην βάση της, έχοντας στις... αποσκευές της δύο καλές εμφανίσεις, με τα δεδομένα των αντιπάλων και πλέον μετράει αντίστροφα για την έναρξη της Γ' Εθνικής. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.