Δύο ματς χωρίς γκολ ήταν πολλά…

SMS
22:39 | 24/03/2018

…για τον Ούγκο Κάιπερς, βάσει της εξαιρετικής αγωνιστικής εικόνας που μας έχει δείξει στα ματς που έχει παίξει την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

Ο 21χρονος επιθετικός είναι το σημείο αναφοράς του εφετινού Εργοτέλη και με τα γκολ που έχει πετύχει έχει δώσει βαθμούς στην ομάδα του. Δεν θα πρέπει να μας κάνει έκπληξη, αν τον καλοκαίρι τον δούμε σε μεγαλύτερης κατηγορίας ομάδα, είτε εντός, είτε εκτός ελληνικών συνόρων… 

Τελευταίο γκολ του Κάιπερς πριν από αυτό που πέτυχε στο «Γεντί Κουλέ», ήταν το… αξέχαστο στο 93’ της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή, εκεί όπου στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα έδωσε την πιο σημαντική μέχρι τώρα νίκη της ομάδας του, μέχρι την… επόμενη.

Έκτοτε και στους δύο αγώνες που μεσολάβησαν με Άρη και Δόξα Δράμας, ο Κάιπερς δεν είχε καταφέρει να σκοράρει, βρήκε όμως δίχτυα και πάλι κάτι που παρά την ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΗ, δίνει αισιοδοξία στις τάξεις του Εργοτέλη, ενόψει της συνέχειας και των άκρως καθοριστικών αγώνων που έρχονται και οι οποίοι θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.