Δύο νίκες, μια ήττα, ο απολογισμός για τους μικρούς του ΟΦΗ

18:30 | 04/12/2022

Ήττα για την Κ19 του ΟΦΗ, νίκες για τις Κ17 και της Κ15

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Κ19, την Κ17 και την Κ15 του ΟΦΗ. Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ, μετά από οκτώ αγωνιστικές. Έχασε από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Αλμυρού, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Oι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό, με τον Σπαθάρη να “γράφει” το 0-1, μετά από σέντρα του Καλού.Στο 53’ η ομάδα μας έφτασε στην ισοφάριση με τον Χότζα να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Λίλο, μετά από κεφαλιά του Χνάρη. Στο 65’ ο Τσιάβος αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.Στο 90ο λεπτό ο Λάζαρης έβγαλε τετ α τετ τον Κλάψα, ο οποίος νίκησε τον Μακατουνάκη για το τελικό 2-1.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Καρανδινός, Σαλούστρος, Χνάρης, Χότζα, Αδαμάκης (70’ Πορτοκαλλίδης), Γανόπουλος, Πιστικός, Φανουράκης, Μάρα (80’ Γκιαουράκης), Σημαντηράκης (50’ Μακράκης).

Αντίθετα κέρδισαν οι πιο νεαροί αθλητές του συλλόγου.

Χάρη στο γκολ του Παντερή στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, η Κ17 του ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 0-1 της αντίστοιχης του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Πανοράματος, για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Ε’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K17.

H ομάδα μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαίες τα σουτ των Πατηράκη στο 33′ και Κοζανίδη στο 35′, την κεφαλιά του Καλαϊτζάκη στο 43′, αλλά και τις προσπάθειες των Τακάκη (50′, 56′) και Μπλίντο (55′), χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από αυτές.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 75′ με τον Λινάρδο να βγαίνει τετ α τετ με τον Μαθοιυδάκη, ο οποίος του είπε “όχι”, ενώ στο 90′ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας είχε απάντηση και στην κεφαλιά του Λιοπύρη, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Κ17 ΟΦΗ: Μαθιουδάκης, Βιδιαδάκης, Μπεινάς (70′ Τσελεγγίδης), Καλαϊτζάκης, Κωνσταντακόπουλος, Ντάγια, Τακάκης (70′ Χαραλάμπης), Παντερής (80′ Δεσποτόπουλος), Μπλίντο, Πατηράκης, Κοζανίδης (80′ Πατραμάνης)

Ενώ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κ15 του ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 της αντίστοιχης του Πανιωνίου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K15.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με ωραίο πλασέ εντός περιοχής του Μαράουι, ενώ στο 14’ ο Μούζος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Η ομάδα μας μείωσε στο 20’ με το εκτός περιοχής σουτ του Ντρειάι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Δούκα να έχει απάντηση στην κεφαλιά του Αντωνακάκη.

Η ισοφάριση για τον ΟΦΗ ήρθε στο 30ο λεπτό, όταν ο Γαλανός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Χνάρη και με σουτ εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 45’ ο Χνάρης έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 50’ ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε το σουτ του Λυγεράκη.

Στο 60’ ο Χέιλυ έβγαλε κάθετη πάσα για τον Μάρα, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Δούκα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

K15 ΟΦΗ: Αλεξανδράκης, Κοζυράκης, Καινουριάκης, Λαγουδάκης, Λυγεράκης, Χνάρης, Γαλανός (72’ Ματθαιάκης), Πετούσης (40’ Χειλυ), Αντωνακάκης (55’ Μάρα), Ασμαριανάκης (65’ Μαχλάς), Ντρεϊάι (65’ Κασσαπάκης).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.