Δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ στο Γάζι

12:30 | 23/09/2022

Μάλτση και Αγραβάνης στο τουρνουά 3χ3

Δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ θα δώσουν το παρών στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στο Γάζι το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης.

Η κορυφαία μέχρι σήμερα αθλήτρια του γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας Εβίνα Μάλτση και ο Δημήτρης Αγραβάνης που όλοι θαυμάσαμε πριν μερικές μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ θα συμμετέχουν στη γιορτή του μπάσκετ στο Γάζι με αφορμή τα εγκαίνια του νέου δημοτικού γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη.

Τα εγκαίνια του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν στις 5μ.μ. την Κυριακή με πολλές εκπλήξεις, ενώ θα ακολουθήσουν οι τελικοί του τουρνουά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά 3Χ3 συνεχίζονται, είτε σκανάροντας το QR code της αφίσας, είτε τηλεφωνώντας στο 6937233667.

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 10 ετών και άνω καθώς και ενήλικες, με ομάδες είτε ανδρών, είτε γυναικών, είτε μεικτές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.