«Δύο στα δύο» ο Ολυμπιακός, πέρασε από τον Βόλο

21:02 | 30/08/2025

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, ωστόσο και πάλι κατάφερε στο τέλος να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος της Super League, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 του Βόλου στο κατάμεστο - από φίλους των νταμπλούχων - Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ για ένα ημίχρονο κόντρα στον βελτιωμένο Βόλο, χρειάστηκε τον Τζολάκη, αλλά ανέβασε στροφές στο δεύτερο και τελικά απέδρασε με τη δύναμη… του τακουνιού! Ο σπουδαίος Τσικίνιο έβαλε ένα γκολ (77′) και έδωσε μία ασίστ στον Ρέτσο (86′) με την πίσω πλευρά του παπουτσιού!

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2/2 και έδωσαν τη χαρά στους φίλους τους που έκαναν… Καραϊσκάκη το Πανθεσσαλικό, ενώ από την άλλη ο Βόλος έμεινε στο μηδέν, χάνοντας μάλιστα αμφότερα τα παιχνίδια με το ίδιο σκορ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.