Δυσαρέσκεια για Κοέλιο, τι λέει ο παίκτης και ο ατζέντης του

20:12 | 20/05/2018

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάτι που συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, η πλευρά του Κοέλιο δίνει άλλες διαστάσεις στις δηλώσεις που φέρετε να έκανε, με την ΠΑΕ ΟΦΗ να είναι έντονα δυσαρεστημένη για αυτές.

Οι διοικούντες τον ΟΦΗ επικοινώνησαν με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ανθόπουλο, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για τα όσα δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδα της Πορτογαλίας και αποδίδονται στον Κοέλιο. Σύμφωνα με αυτά ο ποδοσφαιριστής φέρεται να δήλωσε πως δεν έχει πληρωθεί ούτε έναν μισθό από τον ΟΦΗ, από τον Ιανουάριο οπότε και υπέγραψε.

Αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από την κρητική ομάδα, αλλά και από τον εκπρόσωπο του παίκτη, με τους παράγοντες του Ομίλου να τονίζουν πως: «Στον Κοέλιο υπάρχει μια οφειλή, μέσα στη γενική οικονομική εκκρεμότητα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα»

Αποδίδουν μάλιστα τις δηλώσεις του στην …πίκρα του, για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί ακόμη να συζητήσει για την επέκταση της συνεργασίας, κάτι που έχει γίνει με τους περισσότερους παίκτες του ΟΦΗ, που είναι στο πλάνο του σχεδιασμού, μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, που γίνεται αυτήν την εποχή, για τον ΟΦΗ της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς, η οποία θα τον βρει στη Super League. 

«Πιθανόν ο Κοέλιο να έχει πάρει το μήνυμα ότι δεν θα είναι εδώ του χρόνου και για αυτό είπε αυτά που είπε» προσθέτουν με νόημα οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Ο Μιχάλης Ανθόπουλος, ατζέντης του παίκτη, από την πλευρά του σε επικοινωνία που είχε με τους διοικούντες τον ΟΦΗ, αλλά και τον ίδιο τον Κοέλιο, μετέφερε την άποψη ότι κάποια πράγματα που είπε, δεν μεταφέρθηκαν σωστά. 

Ο κ. Ανθόπουλος τόνισε πως μπορεί πράγματι να υπάρχει μια οφειλή προς τον Κοέλιο, ξεκαθάρισε ωστόσο πως έχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση του ΟΦΗ για τακτοποίηση του θέματος, καθώς στις μέχρι σήμερα συνεργασίες του με την κρητική ομάδα, δεν είχε κανένα πρόβλημα, όπως για παράδειγμα, συνέβη πέρσι με τον Μπόατεγκ. 

Η άποψη του εκπροσώπου του Κοέλιο, είναι ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον ΟΦΗ, αυτήν την εποχή και είναι βέβαιος ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί, τις επόμενες ημέρες. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν, το τι ακριβώς θα γίνει με τον Πορτογάλο μέσο και την κρητική ομάδα, αλλά φαίνεται ότι το γυαλί έχει ραγίσει, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της και ο αγώνας του με τη Σπάρτη ενδεχομένως να είναι ο τελευταίος του με τον ΟΦΗ.

Ακολούθως μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο ίδιος ο Ζοζέ Κοέλιο, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Hello. I'm Coelho, and this is my official Acount. I want to say something about the news that I gave to the Portuguese newspaper. 

First of all, I want to explain that there is a bad translation. 
The union of players didn't pay me the comeback ticket to portugal. OFI payed, already booked to the end of the season. The union of players when knew the situation gave me an exit from the club if I needed it.

The rest I prefer no comment. Because the championship is not over, and we have a game to win and became champion! It's the most important, and I don't want to focus on things that don't matter right now.

Μετάφραση:

"Γεια σας, είμαι ο Κοέλιο και αυτός είναι ο επίσημος λογαριασμός μου. Θα ήθελα να πω κάτι για τα όσα γράφτηκαν σε εφημερίδα της Πορτογαλίας. Πρώτα απο όλα, θα ήθελα να εξηγήσω, ότι έγινε κακή μετάφραση.

Το συνδικάτο των παικτών, δεν πλήρωσε το εισιτήριο της επιστροφής μου στην Πορτογαλία. Ο ΟΦΗ το πλήρωσε και το έχω ήδη κλείσει για το τέλος της χρονιάς. Το συνδικάτο όταν έμαθε την κατάσταση μου έδωσε μια έξοδο απο το σύλλογο, αν την είχα ανάγκη.

Τα υπόλοιπα δεν θα ήθελα να τα σχολιάσω. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη και έχουμε ένα παιχνίδι να κερδίσουμε, ώστε να βγούμε πρωταθλητές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και δεν θα ήθελα να εστιάσω σε πράγματα που δεν έχουν σημασία αυτή τη στιγμή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.