Δύσκολο πρόγραμμα για τις Κρητικές ομάδες

09:02 | 17/11/2018

Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Πλατανιάς και ΑΟΧ/Κισσαμικός αγωνίζονται σήμερα (17/11) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Δύσκολο έργο θα έχει ο Ερτγοτέλης, καθώς αγωνίζεται με την ομάδα των Τρικάλων (15.00, Live capitano.gr), με τους «κιτρινόμαυρους» να αναζητούν το 4χ4. Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου με μοναδικό απών τον Μάνο Ροβίθη, ο οποίος είχε χτυπήσει στο γόνατο στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, είναι πλήρης και έτοιμη για το σερί.

Από την άλλη, ο Ηρόδοτος θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Δόξα Δράμας (15.00) και «κυνηγάει» ένα θετικό αποτέλεσμα, με τους Μωραϊτη και Κόνε να είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Ο Λυρώνης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτης της ομάδας.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και η ομάδα του Πλατανιά, και συγκεκριμένα με τον Απόλλων Πόντου (15.00). Οι «κόκκινοι» θα κυνηγήσουν, βεβαίως, ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα και να διατηρήσουν το αήττητο σερί στη φετινή Football League. 

Την ίδια ώρα (15.00) στα Χανιά, η ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού υποδέχεται την Καλαμαριά σε ένα κομβικό παιχνίδι για τους «μπλε», καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα θα ήταν το ιδανικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.