Δύσκολη πρόκριση για Μάντσεστερ Γ.

08:00 | 16/01/2020

Η ορεξάτη Γιουνάιτεντ αρκέστηκε στο γκολ του Μάτα και πήρε την πρόκριση επί της Γουλβς (1-0), αλλά είδε τον Ράσφορντ να αποχωρεί τραυματίας και οδεύει με ανησυχία στο ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ.

Πολύ δύσκολη πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουλβς στο «Ολντ Τράφορντ». Ο επαναληπτικός (0-0 το πρώτο ματς στο «Μολινό») κρίθηκε από το γκολ του Χουάν Μάτα στο 67΄, μετά από ασίστ του Μαρσιάλ.

«Τρελό» ματς έγινε στο «Μπράντον Παρκ» της Καρλάιλ, όπου η Κάρντιφ επικράτησε με 4-3 της γηπεδούχου ομάδας, η οποία προηγήθηκε στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-1 και 4-2, πριν το τελικό 4-3 που διαμόρφωσε ο ΜακΚίρντι (δύο γκολ) στο 64΄.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ρομέρο, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουίλιαμς, Φρεντ, Μάτιτς, Μάτα, Γκρίνγουντ (63’ Γκρίνγουντ), Τζέιμς (63’ Ράσφορντ, 79’ Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ

Γουλβς (Σάντο): Ρούντι, Σάις, Κόουντι, Ντεντόνκερ, Γιόνι (75’ Βινάγκρε), Νέβες, Μουτίνιο, Ντόερτι, Τραορέ (88’ Μπούρ), Νέτο (71’ Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένες


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.