Έβαλε τα κλάματα ο Νεϊμάρ όταν τον πήγαν στο παιδικό του δωμάτιο!

14:25 | 12/06/2018

Ιδιαίτερα ευαίσθητος αποδεικνύεται ο Νεϊμάρ, ο οποίος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και τον έπιασαν τα κλάματα.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ συμμετείχε στην εκπομπή «Caldeirão do Huck», θεωρώντας ότι θα έκανε φάρσα σε δύο φαν του, ωστόσο οι συντελεστές είχαν άλλα σχέδια.

Χωρίς να έχει την παραμικρή ενημέρωση, ο Νεϊμάρ πρωταγωνίστησε στην ενότητα «Visitando o Pasando», στην οποία οι καλεσμένοι ξαναζούν στιγμές του παρελθόντος τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι συντελεστές φρόντισαν να κατασκευάσουν τους χώρους του σπιτιού της γιαγιάς όπου μεγάλωσε ο ηγέτης της εθνικής Βραζιλίας.

Από την αυλή του σπιτιού μέχρι τους εσωτερικούς χώρους, από τη φορητή κουζίνα μέχρι το δωμάτιο του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, η αντιγραφή ήταν πιστή και σε αυτό βοήθησαν και τα αντικείμενα που έδωσαν στην εκπομπή οι γονείς του Νεϊμάρ.

Να σημειωθεί ότι έπιπλα, στολίδια, ρούχα, ακόμα και αφίσες που βρίσκονταν στο δωμάτιο του Νεϊμάρ όσο μεγάλωνε, τοποθετήθηκαν στους ειδικούς χώρους του στούντιο της εκπομπής και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στον Βραζιλιάνο που… λύγισε.

«Ουάου, αυτό είναι το δωμάτιο όπου ήμασταν, οι τέσσερίς μας (σ.σ. εκείνος, η αδερφή του και οι γονείς τους), εδώ άρχισαν όλα για μένα ουσιαστικά» είπε ο Νεϊμάρ στην εκπομπή.

Πηγή:
altsantiri
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.