Έχασε ευκαιρίες, έχασε και την πρωτιά η Εθνική

23:41 | 18/11/2020

Αν και καλύτερη, η Ελλάδα έμεινε στο 0-0 με τη Σλοβενία στον «τελικό» της Ριζούπολης - δείτε videos

Η ελληνική ομάδα άρχισε το ματς με δύο ευκαιρίες. Ένα καλό σουτ του Μπακασέτα και την χαμένη ευκαιρία του Λημνιού μετά από καταπληκτική προσπάθεια και ασίστ του Γιακουμάκη.

Σε γενικές γραμμές στο α' μέρος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης και ήταν ανώτερη των Σλοβένων έχοντας τις ευκαιρίες για το γκολ.

Αυτό δεν ήρθε και είχε ως αποτέλεσμα η Σλοβενία να δυσκολέψει, στο δεύτερο ημίχρονο, τις προσπάθειες των Ελλήνων διεθνών. Η εικόνα της Εθνικής δεν ήταν καλή, καμία σχέση με το πρώτο μέρος και παρά τις προσπάθειες του Φαν Σιπ να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα, ήμασταν ακίνδυνοι μπροστά. Ό,τι πιο κοντά σε γκολ φτάσαμε στο 78' με τη μεγάλη ευκαιρία του Κουρμπέλη σε κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Φορτούνη, ενώ και στην ευκαιρία του Λημνιού λίγο μετά σε εξ επαφής προβολή.

Σαν να μην έφταναν οι χαμένες ευκαιρίες, η Εθνική έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 90' μετά την αποβολή του Χατζηδιάκου.

Το 0-0 δεν άλλαξε και έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρωτιά του ομίλου (βγήκε πρώτη η Σλοβενία) και τον προβιβασμό στην επόμενη κατηγορία του Nations League.

Η σύνθεση της Ελλάδας: Βλαχοδήμο, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (79' Μασούρας), Τσιμίκας (90' Κυριακόπουλος), Ζέκα (67' Τζόλης), Κουρμπέλης, Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης, Γιακουμάκης (46' Παυλίδης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.