Έχασε στην Καλαμαριά και... τρέχει ο Ηρόδοτος

16:00 | 06/03/2019

Ο Ηρόδοτος δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να αντιδράσει στην επανάληψη και μοιραία ηττήθηκε με 0-3 στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα - με 10 παίκτες ολοκλήρωσε ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος δεν κατάφερε να πάρει κάτι ούτε στην Καλαμαριά, ηττήθηκε εύκολα με 0-3 από τον Απόλλωνα Πόντου και έφτασε πλέον τα επτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη μπήκε καλύτερα στον αγώνα, είχε δύο ευκαιρίες στα πρώτα δέκα λεπτά με τον Ανδρέου και τον Ηλιάδη όμως στην συνέχεια, στην πρώτη επίθεση του Απόλλων δέχτηκε το γκολ. Ήταν το 22' όταν ο Χασομέρης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά ο Ξενοδόχοφ έδιωξε με τη γροθιά, ο Ολαϊτάν έκανε ψηλοκρεμαστό γυριστό, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και παρά την προσπάθεια αμυντικών κατέληξε στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία του αγώνα, ενώ στο 38' ο Κυβελιδης με κεφαλά ψαράκι έκανε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Στην επανάληψη, ο Γιώργος Λυρώνης έκανε αλλαγή... τερματοφύλακα με τον νεαρό Τσιλιγγίρη να παίρνει την θέση του Ξενοδόχοφ και στο 53' ο Ηρόδοτος έμεινε με 10 παίκτες από την αποβολή του Κασαπάκη. Οι δύο ομάδες προχώρησαν στη συνέχεια σε αρκετές αλλαγές, το 71' ο Ηρόδοτος έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ όμως το σουτ του Κονέ ''έβγαλε'' ο Θεοδωρόπουλος και στο 89' ο Δημητριάδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους. 

Έτσι, ο Ηρόδοτος έμεινε στους 19 βαθμούς μετά την ήττα του, παραμένοντας κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):  Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Πουρτουλίδης, Λουφάκης (68′ Δημητριάδης), Κυβελίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (59′ Μπάμπης), Ολαϊτάν

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ (46′ Τσιλιγγίρης), Γραικός, Ανδρέου, Αργκιλέσι (68′ Ζαμπορόφσκι), Ηλιάδης, Παπαγγελής, Νύκταρης, Χατζηλιάδης (58′ Κονέ), Μπαρέτας, Κασαπάκης, Μουκίδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.