Εχασε την πρωτιά ο ΑΟΧ/Κισαμικός

17:32 | 19/12/2018

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του ΑΟΧ/Κισσαμικού στα Περιβόλια για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και τερμάτισε πρώτος στον όμιλο. Αντίθετα, η ομάδα του Βοσνιάδη τερμάτισε δεύτερη (είχε προκριθεί από την Τρίτη) και στους 16 θα αντιμετωπίσει έναν εκ των πρώτων των άλλων ομίλων.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Εμμανουηλίδη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 54' με τον Ρίσκι. Στο 75', όμως, ο Βέργος πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 57' ο Δασκαλάκης απέκρουσε πέναλτι του Βέργου (το κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι μετά από χέρι του Σισέ).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλ. Βοσνιάδης): Δασκαλάκης, Σάλιακας (78’ Τόλι), Σισέ, Φαζόν, Καραγεώργης, Τεγούσης (55’ Σελινιωτάκης), Γκίνι, Καραγιάννης (70’ Αρναρέλλης), Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Οικονόμου, Αποστολάκης (59’ Καμπετσής), Τζανδάρης, Κάτσε (59’ Μπουζούκης), Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης (74’ Χατζηγιοβάνης), Βέργος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.