Έχασε το ματς στα χαρτιά η Επισκοπή - πήρε πίσω τους βαθμούς ο ΟΦΙ

18:52 | 23/03/2023

Ο ΠΑΟ Ρουφ δικαιώθηκε και πήρε το ματς με την Επισκοπή «στα χαρτιά». Πλήρωσε και παίρνει πίσω τους βαθμούς ΟΦ Ιεράπετρας.

Πιο συγκεκριμένα και κατόπιν δήλωσης του πληρεξούσιου δικηγόρου του Α.Ο Πλατανιά, για την ολοσχερή εξόφληση του σωματείου, οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν από την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας επιστρέφονται. Επομένως επανέρχεται στους 27 βαθμούς.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας εξέδωσε ανακοίνωση:

«Εκ της ΠΑΕ ΟΦΙ ανακοινώνεται ότι η Super League με επιστολή της μας κάνει γνωστό ότι μας επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Αυτό συνέβη μετά την ολοσχερή εξόφληση του σωματείου ΑΟ Πλατανιάς που αφορά τον ποδοσφαιριστή Καλλιτσουνάκη».

Αναλυτικά η απόφαση που αφορά το παιχνίδι ΠΑΟ Ρουφ-Επισκοπή:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης λόγω υπαιτιότητάς της του προγραμματισμένου για τις 04.01.2023 αγώνα εναντίον της ΠΑΕ Ρουφ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.