Έχει ανάγκη τον… κανονικό Νέιρα

ΟΦΗ

Ο Αργεντινός μέσος εξέτισε την ποινή του και στον ΟΦΗ περιμένουν να επιστρέψει στα… γνωστά του στάνταρ.

Μετά από δύο αγωνιστικές τιμωρίας, ο Χουάν Νέιρα βρίσκεται ξανά στις επάλξεις και παίρνει φανέλα βασικού στους «Ζωσιμάδες» ή οπουδήποτε αλλού (λόγω αγωνιστικού χώρου) διεξαχθεί το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (21/02) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη συγκαταλέγεται σίγουρα στα θετικά για τον Γιώργο Σίμο. Κι αυτό γιατί κόντρα στους Ηπειρώτες οι «Διόσκουροι» στο χώρο της μεσαίας γραμμής των «ασπρόμαυρων» δε θα παίξουν μαζί, μιας και θα λείψει ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος ξεχρεώνει την ποινή των δύο αγωνιστικών.

Είναι, βέβαια, ένα θέμα πως θα παρουσιαστεί ο 32χρονος μέσος στην αναμέτρηση απέναντι στους «κυανόλευκους». Το τελευταίο διάστημα είναι αλήθεια ότι ο λατινοαμερικανός δεν… πατάει καλά και δεν βγάζει στο χορτάρι τον πραγματικό του εαυτό, κάτι που σίγουρα στοιχίζει στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο Νέιρα αποτελεί ένα ποδοσφαιριστή «βαρόμετρο» για τον ΟΦΗ και στις αναμετρήσεις που απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου πρέπει να εμφανίσει το… αληθινό του πρόσωπο.

Ο έμπειρος χαφ είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες του Ομίλου και μπορεί ν’ ανεβάσει με την απόδοση του ολόκληρη την ομάδα.

Το σύνολο του Σίμου είναι «άρρωστο» αγωνιστικά και φυσικά ο Αργεντινός οφείλει να δώσει το έναυσμα, προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Αρχής γενομένης από τη συνάντηση με τους «κυανόλευκους». Έχει τις ικανότητες, τον χαρακτήρα και την ποιότητα να «παρασύρει» τους υπόλοιπους.

Η «αφύπνιση» δεν είναι, όπως φαίνεται τελικά, κάτι εύκολο για τους «ασπρόμαυρους», όμως ο Νέιρα έχει τη «φλόγα» για να κάνει το πρώτο βήμα.

Τα περιθώρια έχουν ξεκινήσει να στενεύουν, ο ΟΦΗ έχει μείνει πολύ πίσω και χρειάζεται τους βαθμούς για ν’ αποφύγει τις περιπέτειες και για να περάσει χωρίς ιδιαίτερο άγχος τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Και ο Αργεντινός αποτελεί μία… κομβική μονάδα, στην προσπάθεια του Ομίλου ν’ αποφύγει τα χειρότερα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.