Ήδη έχει κάνει πολλά ο Δέλλας

Απόψεις

Ας μη ξεχνάμε τι ομάδα παρέλαβε και τι έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην προ Δέλλα περίοδο ο ΟΦΗ δεν σκόραρε γιατί δεν έφτιαχνε φάσεις. Με τον Δέλλα στον πάγκο υπάρχει τρομερή βελτίωση σε αυτό το κομμάτι, αλλά το γκολ πάλι δεν έρχεται. Μπήκαν μαζεμένα κόντρα στον Πανσερραϊκό κι έπειτα... το χάος.

Θα υπήρχε ανησυχία αν ο ΟΦΗ αδυνατούσε να κάνει ευκαιρίες. Τώρα περισσότερο υπάρχει «πονοκέφαλος». Πού θα πάει, θα μπει η ρημάδα η μπάλα. Ο Δέλλας δεν έχει γίνει... Παναγούλιας ζητώντας από τους παίκτες του να σουτάρουν κι ας έχει παίκτες, όπως φώναζε ο αείμνηστος προπονητής. Βλέπει την ομάδα του να δημιουργεί, να βάζει την μπάλα κάτω και να προσπαθεί. Τι δεν βλέπει: Έναν ΟΦΗ killer, να τελειώνει τα παιχνίδια. Δεν βλέπει, επίσης, διάρκεια. Σημαντικό.

Ένα τρομερό ημίχρονο με τον Πανσερραϊκό, λίγο με Γιάνννενα, λίγο με Κηφισιά, λίγο και με Βόλο, τα βάζουμε στο μπλέντερ για να βγει ένας κανονικός ΟΦΗ. Συν την σκληροτράχηλη και διαβασμένη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν φτάνει, όμως, ο ΟΦΗ θέλει διάρκεια, θέλει πολλά παραπάνω, είναι όμως στο σωστό δρόμο.

Μη ξεχνάτε τι ομάδα παρέλαβε ο Δέλλας. Το ότι είναι ο τρίτος προπονητής σε μία σεζόν λέει πολλά για το πώς κύλησε η χρονιά. Η βελτίωση της ομάδας πιστώνεται εξ ολοκλήρου σε αυτόν, σε σύντομο χρονικό διάστημα την έστρωσε και την έβαλε στις ράγες της κανονικότητας. Οτιδήποτε παραπάνω είναι υπέρβαση και ο ΟΦΗ δεν έχει τον χρόνο να φτάσει σε αυτή.

Ήδη έχει κάνει πολλά ο Δέλλας και θα κάνει περισσότερα. Ο,τι έχουμε δει έως τώρα είναι δείγμα της ομάδας που θέλει να φτιάξει και αν μη τι άλλο το πρόσημο είναι θετικό. Χτίζει τις βάσεις και δεν είναι εύκολο όταν ο ΟΦΗ στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς έμοιαζε με ετοιμόρροπη πολυκατοικία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.