Έχει καθυστερήσει ο ΟΦΗ;

Απόψεις

Το «αιώνιο» ερώτημα που επικρατεί κάθε χρόνο, τέτοια εποχή.

Ερώτημα που εμφανίζεται συνήθως τέτοια εποχή, όταν υπάρχουν εκκρεμότητες κι αρχίζει η πρώτη γκρίνια. Ο ΟΦΗ δουλεύει τις ανοιχτές υποθέσεις με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, μεταγραφή ακόμη δεν έχει ανακοινώσει και ήδη οι πρώτες μουρμούρες συνθέτουν το σκηνικό. Κλασικό φαινόμενο σε όλες τις ομάδες.

Έχει αργήσει ο ΟΦΗ; Ας δούμε πώς έχει η κατάσταση: ανανέωσε ο Νέιρα, ανανεώνει ο Μεγιάδο, είναι σε καλό δρόμο του Τοράλ, υπάρχει διαφορά και αναμένεται να γίνουν ένα μικρό σίριαλ οι υποθέσεις Βούρου-Τοράρινσον. Αυτές είναι οι ανοιχτές υποθέσεις που δουλεύουν οι επικεφαλής, σε αυτούς έχουν γίνει προτάσεις.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο είναι οι μεταγραφές. Ο ΟΦΗ εξετάζει παίκτες για την επίθεση, τη μεσαία γραμμή και την άμυνα (στόπερ και ακραίο μπακ). Δύο διαφορετικά θέματα που δουλεύονται ανεξάρτητα. Αν μπορεί να μπει ως θέμα συζήτησης η όποια καθυστέρηση, ας τη βάλουμε στο κομμάτι των μεταγραφών. Θα μπορούσε να κλείσει ένας, να ηρεμήσει κι ο (απαιτητικός) κόσμος και μετά προχωράμε. Το ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος δεν σημαίνει πως στον ΟΦΗ έχουν βάλει τα πόδια πάνω στο γραφείο και κοιτάζουν τη θάλασσα από τη θέα του παραλιακού γραφείου.

Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει προσεκτικές κινήσεις, να μηδενίσει το περιθώριο του λάθους και να ενισχυθεί εκεί που πρέπει. Αυτό δεν αποτελεί άλλοθι, είναι η αλήθεια. Είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με συγκεκριμένους στόχους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα, θέλει να «τρέξει» τις καταστάσεις, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από την ομάδα. Και μη πάμε στην κλασική ανταπάντηση «βάλε λεφτά και όλα θα λυθούν», γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι η αγορά.

Εν κατακλείδι, το ημερολόγιο γράφει 3 Ιουνίου, ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει πολλά, έχει σε εκκρεμότητες περισσότερα, αλλά πανικός δεν χρειάζεται. Μέχρι την «πρώτη», τέλη του μήνα, υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει και θα γίνει. Και τότε θα περάσουμε στην επόμενη, κλασική, ερώτηση: «είναι καλό το ρόστερ;».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.