Έχει «ψηθεί» για ΟΦΗ ο Λουίς Φελίπε!

ΟΦΗ

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το οριστικό «ναι» του 29χρονου Βραζιλιάνου ώστε να κλείσει σύντομα η μεταγραφή.

Η περίπτωση του Λουίς Φελίπε που έφερε στην επιφάνεια το πορτογαλικό Μέσο, Record, όχι μόνο απασχολεί τον ΟΦΗ, αλλά φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πώς σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Βραζιλιάνος φορ (για τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, είχε ψαχτεί σοβαρά στο πρόσφατο παρελθόν ο ΠΑΟΚ) είναι ο μοναδικός με τον οποίο μιλάνε οι επικεφαλής για να ενισχυθούν στην επίθεση και παρά τις δυσκολίες που είχε η περίπτωσή του όλα δείχνουν πως το θέμα έχει μπει στις ράγες του και ο παίκτης έχει «ψηθεί» για τον ΟΦΗ.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή συμφωνία δεν υπάρχει ούτε προσύμφωνο. Υπάρχει το θετικό κλίμα και οι ενδείξεις από την πλευρά του Φελίπε ότι θα απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Βέβαια δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Ο Φελίπε είναι 29 ετών και ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ενώ το προηγούμενο εξάμηνο έπαιξε στην Σάντα Κλάρα με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, είναι σε φουλ φόρμα, αφού τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 16 Ιανουαρίου.

Το τελευταίο είναι αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο για να ασχοληθεί ο ΟΦΗ με την περίπτωσή του. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με παιχνίδια στα πόδια του και έτοιμος να μπει άμεσα στα παιχνίδια εφόσον βέβαια αποκτηθεί. Ο ΟΦΗ αναζητούσε παίκτη για την επίθεση ώστε να βοηθήσει τώρα, ειδικά αυτή την περίοδο που είναι ανοιχτή η «μάχη» των πλέι οφ.

Ο 29χρονος επιθετικός φαντάζει ιδανική επιλογή αν και πάντα σε κάθε μεταγραφή καθρέπτης είναι το γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι ο Όμιλος είναι κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και ταυτόχρονα ανοίγει την «πόρτα» στην Πορτογαλική αγορά. Δεν είναι και λίγο να μιλάς με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας και να μπαίνει σε μία αγορά που έχει πολλά «λαβράκια». Αλλά αυτό είναι μία άλλη κουβέντα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.