Έχει τα λεφτά, αλλά έχει και την πίεση

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ «τρέχει» να καλύψει το κενό του Φιγκεϊρέντο με τους επικεφαλής να έχουν ήδη εντοπίσει τους στόχους

Με τον Στάρτζεον να ανακοινώνεται τη Δευτέρα και τον νεαρό Λυμπεράκη να είναι η επόμενη μεταγραφή, η ενίσχυση σε εξτρέμ και αριστερό μπακ ολοκληρώνεται και μένει πλέον ο φορ. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, οι φορ, αφού πλέον με την πώληση του Ζοάο Φιγκεϊρέντο ο Όμιλος πηγαίνει για δύο επιθετικούς.

Η απόκτηση ενός στράικερ ήταν δεδομένη και επιβεβλημένη, το είπε και ο Σίμος μετά το ματς με τον Απόλλωνα αναφορικά με τα μεταγραφικά «θέλω», αλλά τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν και με την αποχώρηση του Φιγκεϊρέντο ο ΟΦΗ καλείται να «τρέξει» για δύο σε αυτή τη θέση.

Μάλιστα, πρέπει πλέον να βρει έναν αντάξιο του Βραζιλιάνου φορ που «έδωσε» γκολ πέρυσι, βγήκε πρώτος σκόρερ και ήταν, όπως αποδείχτηκε, μία «χρυσή» επιλογή. Εδώ, βέβαια, να πλέξουμε το εγκώμιο στο σκάουτινγκ του ΟΦΗ που τον εντόπισε και τον πήγε στον Όμιλο με χαμηλό κόστος και όπως αποδείχθηκε υψηλή μεταπωλητική αξία. Και να φανταστείτε ότι ήρθε σαν... άγνωστος, από τη Λιθουανία, δεν «γέμιζε» το μάτι του κόσμου, αλλά ήταν αυτός που φέρνει στα ταμεία το ποσό-ρεκόρ του 1 και κάτι εκατομμυρίου ευρώ.

Ένα ποσό που δίνει τη δυνατότητα στους επικεφαλής να ψωνίσουν με μεγαλύτερη άνεση. Παράλληλα, είναι ένα ποσό που υπερκαλύπτει τη χασούρα του ΟΦΗ από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Το θέμα, βέβαια, είναι ότι η κρητική ομάδα πρέπει να «τρέξει» για να καλύψει αυτό το κενό. Ο ΟΦΗ «φωνάζει» πλέον για ενίσχυση στην επίθεση και όσο το δυνατόν συντομότερα γίνει αυτή τόσο πιο γρήγορα δεν θα φανεί το κενό που αφήνει πίσω του ο Φιγκεϊρέντο.

Στην αγορά κυκλοφορούν αξιόλογοι επιθετικοί, προφανώς στον ΟΦΗ έχουν κάνει προεργασία, αφού οι διαπραγματεύσεις με τα ΗΑΕ έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες και ήταν προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο πώλησης, οπότε αυτό που μένει είναι να γίνουν οι σωστές επιλογές. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν οι σωστές επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φεύγει για Ντουμπάι ο Φιγκεϊρέντο!

Στο Ηράκλειο ο Στάρτζεον

Προχωράει και την περίπτωση Λυμπεράκη ο ΟΦΗ

Κοροβέσης: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.