«Έχω να μάθω πολλά από τον Γιάννη»

10:09 | 12/08/2021

Ενθουσιασμένος με το ντεμπούτο του στους Μπακς ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήταν ενθουσιασμένος μετά το ντεμπούτο του με τους Μπακς στο Summer League του Λας Βέγκας

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στις πρώτες του εμπειρίες με τη νέα του ομάδα, στη συμμετοχή του στο ματς με τους Νετς, ενώ δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Θα τα δίνω όλα στην προπόνηση και όποτε ο προπονητής φωνάζει το όνομα μου θα είμαι έτοιμος», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Στο τέλος της σεζόν θα είμαι ένας διαφορετικός παίκτης».

Όσον αφορά στην κοινή παρουσία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Ηρακλειώτης παίκτης υπογράμμισε πως «θα μάθω πολλά από τον Γιάννη και τους άλλους παίκτες».

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήταν πολύ καλός απέναντι στους Νετς, στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα των πρωταθλητών του ΝΒΑ, στο Summer League του Λας Βέγκας.

Ο Ηρακλειώτης άσος έπαιξε 19 λεπτά και είχε 12 πόντους (7 στο πρώτο μέρος και 5 στο δεύτερο μέρος) με 3/5 δίποντα, 6/7 βολές, 0/1 τρίποντο, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το ματς παρακολούθησε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ ο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Μάριο Χεζόνια, τον αποθέωσε στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεχώρισε ο Καλαϊτζάκης στο ντεμπούτο του με τους Μπακς!

Καλαϊτζάκης: Η πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.