«Έχουμε το προβάδισμα...»

11:23 | 27/02/2018

Αν γινόταν σχετική ψηφοφορία θα ήταν στα... φαβορί για την ανάδειξη ως... MVP στο ντέρμπι απέναντι στο Αιγάλεω.

Ο Μανώλης Κανδηλάκης, ο περί ου ο λόγος, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο «Σίτυ» και ήταν εκείνος, που με το τέρμα που σημείωσε, «σφράγισε» το «τρίποντο» του Ηροδότου. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» μίλησε στο «capitano.gr» για τη μεγάλη νίκη της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού και τόνισε πως πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου.  

«Ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ματς αρκετά. Δουλέψαμε πολύ και ήμασταν έτοιμοι. Μπήκαμε 100% με ψυχή, το θέλαμε πάρα πολύ και θέλαμε μόνο τη νίκη. Βρεθήκαμε σε καλή μέρα όλοι οι παίκτες, πήραμε όλες τις «μονομαχίες», κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και σκοράραμε δυο φορές, χωρίς ν’ απειληθούμε στην ουσία», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.

Αναφερόμενος στη «μάχη» του πρωταθλητή, ο 28χρονος στόπερ υποστήριξε: «Έχουμε το προβάδισμα για τον τίτλο. Αυτό είναι δεδομένο. Αν κάνουμε μόνο νίκες μέχρι τέλους είμαστε πρωταθλητές, αλλά ακόμα κι αν φέρουμε τα ίδια αποτελέσματα με το Αιγάλεω παίρνουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε, βέβαια, προσεκτικοί. Ακολουθεί, μάλιστα, ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Φωστήρα, που πιστεύω ότι είναι το... κλειδί για τον τίτλο».

Όσον αφορά, τέλος, στους δικούς του στόχους, ο Κανδηλάκης ξεκαθάρισε πως... σκέφτεται μονάχα το πρωτάθλημα. «Είναι δεύτερη μου σεζόν στην ομάδα και νομίζω ότι φέτος είναι η καλύτερη χρονιά που έχω κάνει. Νιώθω πολύ καλά στον Ηρόδοτο και είμαι δεμένος με τον κόσμο. Υπάρχει μια σταθερή διοίκηση και ο κ. Σωκιανός με τους συνεργάτες του κάνουν μια σημαντική προσπάθεια. Είμαστε μια οικογενεία κι αυτό δεν το λέω για να το πω απλά. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Ο στόχος μου είναι στην παρούσα φάση η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.