Έδωσε αίμα και το καλό παράδειγμα ο Σωτηρίου

13:31 | 01/04/2020

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση ενώ προέτρεψε, με δηλώσεις του, και άλλους συναδέλφους του να κάνουν το ίδιο

O τερματοφύλακας του ΟΦΗ δεν έμεινε μόνο στα.. λόγια και τις προτροπές, καθώς βρέθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης και έδωσε αίμα συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο και αυτός με την σειρά του στην εξαιρετική πρωτοβουλία. Θυμίζουμε ότι χθες (Τρίτη), το ίδιο έκανε και ο Ανέστης Νάστος.

Βγαίνοντας από το κτίριο της περιφέρειας, ο Δημήτρης Σωτηρίου τόνισε:

''Λόγω του κορωνοιου περνάμε δύσκολες μέρες. Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα όσον αφορά την αιμοδοσία στα νοσοκομεία. Όποτε πήρα την πρωτοβουλία να δώσω αίμα, όπως κι άλλοι συνάνθρωποι μου και συναθλητές μου.

Με την αλληλεγγύη, όλο αυτό που περνάμε θα τελειώσει θετικά. Ενωμένοι μπορούμε να βγούμε νικητές. Δίνουμε αίμα για καλό σκοπό.''

Ο τερματοφυλακας του ΟΦΗ μίλησε και για το "Ζήσε Αθλητικά" :"Είναι μια καμπάνια που έχει δημιουργηθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Εμεις σαν μέλη του ΠΣΑΠ συμμετέχουμε ενεργά. Πέρα από το αθλητικό ιδεώδες και το ήθος που πρέπει να δείχνουμε σαν ποδοσφαιριστές και αθλητές γενικά, είμαστε υπέρ της αιμοδοσίας.

Καλώ λοιπόν τους συναδέλφους μου και τους συναθλητές μου, όποιος μπορεί αυτές τις μέρες να δώσει αίμα, για καλό σκοπό, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η έκκληση του Σωτηρίου για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.