Εφτά ανανεώσεις στην Αναγέννηση

16:15 | 11/08/2021

Κρατάει τον «κορμό» της η ομάδα της Ιεράπετρας.

Η Αναγέννηση ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Χατζάκη, Πυθαρούλη, Ντίσα, Κουτούζο, Γρηγοράκη, Γερομαρκάκη και Λαμπράκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εφτά ανανεώσεις παικτών για την αντρική ομάδα! Πιστοί στη πορεία που χαράζει χρόνια τώρα η Αναγέννηση δείχνοντας εμπιστοσύνη στα δικά της παιδιά, στα ντόπια παιδιά , η διοίκηση δείχνει τον δρόμο για την επόμενη σεζόν και προχώρησε στην ανανέωση συνεργασίας με εφτά ποδοσφαιριστές.

Ξεκινώντας με τη σημαία της ομάδας, με τον αρχηγό Νίκο Χατζάκη, ο οποίος θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της παλιάς φρουράς και των νέων παικτών, η διοίκηση βασίζεται στην πολυετή εμπειρία του και στην αγάπη του για την ομάδα, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και τη νέα σεζόν.

Ακολουθούν τα νεαρά μας αστέρια που βοήθησαν τα μέγιστα τις προηγούμενες χρονιές και κατάφεραν να ξεχωρίσουν : Πυθαρούλης Στέλιος , Ντίσα Πάολο, Κουτούζος Παναγιώτης , Γρηγοράκης Μιχάλης , Γερομαρκάκης Νίκος και Λαμπράκης Κώστας.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις παικτών, η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με ντόπια παιδιά , όσο και με παίκτες εκτός συνόρων».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.