«Έφυγε» από τη ζωή ένα κομμάτι της ψυχής του ΟΦΙ

16:36 | 11/09/2022

Ο ΟΦι αποχαιρετά αγαπητό μέλος της οικογένειας του σωματείου ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση

“Εφυγε” ο Φίλιππος Σαρρής, “έφυγε” ένα κομμάτι της ψυχής του ΟΦΙ

Εφυγε πριν λίγες ώρες ο Φίλιππος. Ενας άνθρωπος που μαζί με τον αδερφό του τον Πολύβιο, από το 1970 είτε έπαιζε ο ΟΦΙ με τον Παναθηναϊκό είτε με την Τουρλωτή για αυτούς ήταν το ίδιο ακριβώς. Είτε έπαιζε ο ΟΦΙ στο Βουζουνεράκειο είτε στην άλλη άκρη του κόσμου ήταν επίσης το ίδιο. Το μυαλό τους, η καρδιά τους, η ψυχή τους, η σκέψη τους και βέβαια το σώμα τους ήταν πάντα εδώ και 52 χρόνια, εκεί που είναι ο ΟΦΙ.

Ο ΟΦΙ έχασε σήμερα ένα σημαντικό κομμάτι της ψυχής του. Ενα ατόφιο Ομιλίτη, ένα γνήσιο και αγνό οπαδό, ένα άνθρωπο που ΗΤΑΝ ΟΦΙ. Τίποτα άλλο…

Τον Αύγουστο του 2011, όταν ο ΟΦΙ έβγαινε από την μεγαλύτερη ίσως περιπέτεια της ιστορίας του αφού μόλις είχε διαλύσει το πείραμα της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC και ΟΦΙ δεν υπήρχε, εμείς που τον ξανασυστήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες προτείναμε στον Φίλιππο να μπει στην θέση του προέδρου ως μια συμβολική και όχι μόνο βέβαια κίνηση προκειμένου να ξαναφτιάξουμε τον ΟΦΙ από αυθεντικά υλικά.

Και δέχθηκε ο Φίλιππος, και ήταν ο πρόεδρος του ΟΦΙ την σεζόν 2011-12. Αυτός ήταν ο Φίλιππος. Πάντα πιστός στην Ιδέα που λέγεται Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Πριν πέντε μέρες τον συναντήσαμε και η μοναδική αγωνία ήταν όπως πάντα πως θα ήταν ο ΟΦΙ φέτος.

Δεν αποχαιρετούμε ένα πρώην πρόεδρο του ΟΦΙ. Αποχαιρετούμε ένα φίλο, ένα καλό άνθρωπο, ένα ατόφιο χαρακτήρα και ένα σημαντικό κομμάτι της ψυχής και της ιστορίας του ΟΦΙ.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΙ αισθάνεται πολύ φτωχότερη.

Φίλιππε καλό ταξίδι από τον πρόεδρο του ΟΦΙ τον κ. Χηνόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΦΙ, τους παίκτες και τους προπονητές αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.