Έφυγε από τον Ηρόδοτο και... έπιασε το τιμόνι φορτηγού!

SMS
10:18 | 13/04/2022

Ο Παναγιώτης Αρναούτογλου αποχώρησε από τον Ηρόδοτο τον προηγούμενο Φλεβάρη και η κατάσταση που βιώνει είναι απελπιστική για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα flnews.gr, o δικηγόρος του Παναγιώτη Αρναούτογλου, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος της ομάδας της Αλικαρνασσού, Γιώργος Καλούδης κατά την διάρκεια της εκδίκασης της που εν τέλει αναβλήθηκε για τις 9 Μαΐου αποκάλυψε την δραματική κατάσταση που βιώνει ο πρώην παίκτης του Ηροδότου.

“Έλαβα ένα e-mail από τον ποδοσφαιριστή που δεν περιποιεί τιμή στο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος εργάζεται πλέον ως οδηγός φορτηγού σε εταιρεία και παραδίδει τυροκομικά προϊόντα για να επιβιώσει. Είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Τον έδιωξαν από το σπίτι στο Ηράκλειο και του οφείλονται 13.000 ευρώ” είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του Ηροδότου.

Ο Αρναούτογλου αγωνίστηκε φέτος σε 12 ματς με τον Ηρόδοτο, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον ΟΦΙ έχοντας 16 συμμετοχές. Ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός που στα 28 του άφησε - προς το παρόν - το ποδόσφαιρο για να βγάλει τα προς το ζην.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.