Έφυγε την ώρα του ματς για να πάει στην τουαλέτα!

09:35 | 30/09/2020

Απίθανο σκηνικό συνέβη κατά τη διάρκεια του ματς της Τότεναμ με την Τσέλσι, όταν ο Έρικ Ντάιερ άφησε το παιχνίδι για να πάει τουαλέτα και ο Ζοσέ Μουρίνιο τον πήρε στο... κυνήγι.

«Έξω φρενών» έγινε ο Ζοσέ Μουρίνιο με τον Έρικ Ντάιερ, ο οποίος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με προορισμό την... τουαλέτα.

Στο 77' του λονδρέζικου ντέρμπι μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι, ο Άγγλος αμυντικός δεν μπόρεσε να... κρατηθεί και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, προκαλώντας την οργή του Μουρίνιο, ο οποίος κυριολεκτικά πήγε να τον φέρει πίσω.

Η κάμερα του χώρου που οδηγεί στα αποδυτήρια κατέγραψε το ξεκαρδιστικό σκηνικό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ακολουθεί τον παίκτη του και στιγμές αργότερα εκείνον να επιστρέφει και πάλι στο χορτάρι για τη συνέχεια του ματς.

Αργότερα, ο Άγγλος αμυντικός τόνισε πως δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά καθώς η... φύση τον καλούσε. Πάντως μετά το τέλος του ματς, παρέλαβε το βραβείο του MVP και το τοποθέτησε πάνω σε μια λεκάνη τουαλέτας μαζί με ένα ρολό χαρτί υγείας, γράφοντας στα social media «Αυτός είναι ο πραγματικός MVP».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.