​Εγγλέζοι στο ραντεβού των... 8

22:53 | 04/12/2022

Η Αγγλία νίκησε με το επιβλητικό 3-0 τους Σενεγαλέζους και πάει στα προημιτελικά του Μουντιάλ απέναντι στη Γαλλία.

Η Αγγλία πέρασε με το επιβλητικό 3-0 το εμπόδιο της Σενεγάλης, προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Μουντιάλ και πηγαίνει το προσεχές Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, κόντρα στη Γαλλία για να παίξει μία θέση στα ημιτελικά.

Όσο η Σενεγάλη έψαχνε το γκολ τόσο η Αγγλία το έβρισκε κάνοντας τη ζωή της δύσκολη. Οι Άγγλοι προηγήθηκαν με τον Χένετερσον στο 38ο λεπτό πάνω που αισθάνονταν την πίεση των αντιπάλων και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, την ώρα που η Σενεγάλη έψαχνε την ισοφάριση, ο Χάρι Κέιν έκανε το 2-0.

Με τον αέρα της διαφοράς των δύο τερμάτων, η Αγγλία μπήκε στο δεύτερο μέρος για να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και να κλειδώσει την πρόκριση στα προημιτελικά. Το έκανε μια χαρά και μάλιστα έφτασε και σε τρίτο γκολ, στο 57ο λεπτό, με τον Μπουκαγιό Σακά.

Η Σενεγάλη είχε ορμή και αποφασιστικότητα στο πρώτο μέρος, αλλά μετά τα δύο γκολ που δέχθηκε δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ το τρίτο τέρμα ήταν καταδικαστικό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (77' Ντάιερ), Μαγκουάιρ, Σο, Χέντερσον (82' Φίλιπς), Ράις, Μπέλιγχαμ (76' Μάουντ), Σακά (65' Ράσφορντ), Κέιν, Φόντεν (65' Γκρίλις)

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Γιάκομπς (85' Μπαλό-Τουρέ), Σις (46' Γκουέιγ), Μεντί, Ντιατά (46' Ματάρ Σαρ), Εντιαγέ (46' Ντιένγκ), Ισμαΐλα Σαρ, Ντιά (72' Ντιεντιού)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.