Έγινε «ντου» στον διαιτητή και αυτός πήρε πίσω την αρχική του απόφαση!

12:24 | 18/11/2019

Ο Πιερικός επικράτησε με 1-0 στην Καλαμπάκα των Μετεώρων με ένα γκολ το οποίο μέτρησε έπειτα από «ντου» των φιλοξενούμενων.

Αρχικά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ που σημειώθηκε ως φάουλ, με τους παίκτες του Πιερικού να διαμαρτύρονται έντονα. Ο διαιτητής με τη σειρά του διόρθωσε την αρχική απόφασή του δείχνοντας και αυτός φάουλ, αλλά στη συνέχεια την πήρε πίσω δείχνοντας τελικά σέντρα και μετρώντας το γκολ!


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πιερικού και απαντάει στον ντόρο που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τα μέσα της Καλαμπόκας για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι με τον ΑΣ Μετέωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΦΚ Πιερικός, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα προερχόμενα από ΜΜΕ της Καλαμπάκας που αναδημοσιεύθηκαν ακόμη και από ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας και παρουσιάζουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα για όσα συνέβησαν στον αγώνα Μετέωρα – Πιερικός, αντί οποιασδήποτε άλλης απάντησης, παραθέτει το βίντεο με τα στιγμιότυπα, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού όπου φαίνεται καθαρά πως ούτε φάουλ, ούτε οφσάιντ ούτε οτιδήποτε άλλο μεμπτό υπήρχε στη φάση της επίτευξης του τέρματος της ομάδας μας (η φάση ξεκινάει στο 01.08).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.