Εγκαινιάστηκε η νέα αίθουσα

SMS
13:10 | 20/02/2020

Πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της νέας αίθουσας στο κεντρικό γήπεδο Ηροδότου, παρουσία εκπροσώπων Περιφερειακών, Δημοτικών και πολιτικών Αρχών.

Στον γήπεδο της Αλικαρνασσού, έλαβαν χώρα τα εγκαίνια της νέας αίθουσας, που φέρει το όνομα του Κωνσταντίνου Μπαξεβάνη.

Μετά τα εγκαίνια έγινε η εκδήλωση για την κοπή πίτας 2020 του ΠΑΣΑ Ηροδότου και των Ακαδημιών αυτού, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας του Ηροδότου. Τα δύο φλουριά, με τα αντίστοιχα δώρα, βρήκαν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κριστιάν Μπουσάϊ και ο φροντιστής Βαγγέλης Δροσοτάκης

Οι δηλώσεις από τα εγκαίνια και την κοπή πίτας του Ηροδότου:

Παναγιωτάκης Νικόλαος (Πρόεδρος ΠΑΣΑ Ηρόδοτος):

"Είναι μία στιγμή ιστορική. Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Επιτέλους τα χρήματα της οικογένειας Μπαξεβάνη, πιάνουν.. τόπο όπως λέμε. Η Αίθουσα θα μείνει για πάντα στον Ηρόδοτο και για όλους. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ".

Κοκοτσάκης Βασίλης (Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΑ Ηρόδοτος):

"Εγκαινιάζουμε την ΑΊθουσα "Ν. Μπαξεβάνης" και με αυτό τον τρόπο τιμούμε μία οικογενεία που αγαπάει τον Ηρόδοτο και τον τόπο της. Ευχαριστούμε όλους τους Φορείς που βρίσκονται μαζί μας".

Κανδηλάκης Μάνος (Ποδοσφαιριστής Ηροδότου)

"Ευχαριστώ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών την οικογένεια Μπαξεβάνη. Βοιηθάει την ομάδα, αφιλοκερδώς και το ξέρουμε όλοι. Αγαπάει τον Ηρόδοτο και τον τόπο του και το δείχνει εμπράκτως. Ευχαριστούμε για όλα".

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν από την πλευρά της Περιφέρειας ο κ. Ξυλούρης. Από την Δημοτική αρχή οι κ.κ, Γιαουρτάς και Σεκέρης. Επιστολή που διαβάστηκε από τον κ. Γαρεφαλάκη έστειλε ο Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης. Επιστολή έστειλε και ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Ανασταστάκης, που λόγω ενός έκτακτου γεγονότος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.