Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς

11:44 | 27/08/2018

Το "Fiserv Forum" είναι και επίσημα πλέον το νέο "σπίτι" των Milwaukee Bucks, το γήπεδο στο οποίο ο Γιάννης και η παρέα του θέλουν να κατακτήσουν τίτλους.

Μέσα σε γιορτινό κλίμα, η πόλη του Milwaukee "αγκάλιασε" την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 το νέο, το τρίτο κατά σειρά γήπεδο στην ιστορία των Bucks. To "Fiserv Forum" εγκαινιάστηκε, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε το κοινό, τους παίκτες, τους παράγοντες του franchise, πήρε τη σκυτάλη από το "BMO Harris Bradley Center" και είναι έτοιμο για τη σεζόν 2018/19 που θα είναι απαιτητική, αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Ο "Greek Freak", o Kareem Abdul-Jabbar, o Khris Middleton, o GM John Horst, o head coach Mike Budenholzer, οι παλαίμαχοι Jon McGlocklin - Marques Johnson, o Michael Redd, o Vin Baker, o Steve Novak ήταν μεταξύ άλλων παρόντες, όπως και οι ιδιοκτήτες Jamie Dinan, Marc Lasry, Wes Edens, o Κομισάριος Adam Silver, ήταν όλοι εκεί γι' αυτή την ιστορική ημέρα. Μαζί τους και ο πρώην ιδιοκτήτης του franchise, Herb Kohl, συγκινημένος από το χειροκρότημα του κόσμου και την οδό που πήρε το όνομά του.

Ο Κομισάριος Adam Silver, δεν μπορούσε παρά να μοιράσει συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έγινε από το 2014 έως το φθινόπωρο του 2018, με στόχο να μείνουν οι Bucks στην έδρα τους: "Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα, ήθελα να εξασφαλίσω ότι η ομάδα θα μείνει στο Milwaukee, χρειαζόταν όμως ένα νέο γήπεδο. Πρέπει να πω ότι όλα εδώ λειτούργησαν σωστά, η τοπική κοινωνία εργάστηκε και τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας".

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν τις ομιλίες των παραγόντων της ομάδας και της πόλης, σε ένα μεγάλο πάρτι που θα θυμούνται για καιρό. Με την ελπίδα ότι σύντομα θα γιορτάσουν και ένα πρωτάθλημα που τόσο πολύ θέλουν...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.