Εγκώμια Ζιλμπέρτο Σίλβα για τον Γιάννη Σαμαρά: «Έκανε σπουδαία δουλειά»

12:10 | 09/04/2021

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και του Παναθηναϊκού μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον διευθυντή ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr, αναφέρθηκε στην περίοδο που συνεργάστηκε με τον Γιάννη Σαμαρά στον Παναθηναϊκό, αλλά και το λόγο που αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Αποφάσισα να φύγω από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν υπήρχε πρόοδος, δεν έβλεπα πως θα μπορούσε να υπάρξει πρόοδος μακροπρόθεσμα όταν δεν γίνονται κάποια πράγματα. Όταν ήρθα ήξερα πως το πρότζεκτ είχε βασιστεί στον προπονητή, ήρθα αργά. Προσπάθησα να βοηθήσω. Εκείνο το καλοκαίρι έφερα τον Νούνο Ρέις. Νέος παίκτης, είχε ταλέντο αλλά ο προπονητής δεν τον χρησιμοποιούσε. Είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Σεβάστηκα την διαδικασία που υπήρχε, τον κόσμο που βρήκα αλλά δεν ήμουν χαρούμενος με κάποια πράγματα. Όπως τον τρόπο που το κλαμπ έβλεπε τότε την ακαδημία του. Ήθελαν να διώξουν τον Γιάννη Σαμαρά, έναν πολύ ικανό άνθρωπο. Έκανε σπουδαία δουλειά. Δεν συμφωνούσα όταν ήθελαν να τον διώξουν. Είπα στον πρόεδρο να μην τον διώξει και σεβάστηκε την επιθυμία μου. Ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είχε πλάνο, σχέδιο, υπήρχαν παίκτες νεαροί που τους δούλευε και είχαν τα εφόδια να παίξουν στην πρώτη ομάδα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.