Έγραψε ιστορία η Ελλάδα: Στον τελικό η Εθνική πόλο!

10:30 | 06/08/2021

H Ελληνική ομάδα επικράτησε της πανίσχυρης Ουγγαρίας με 9-6 στον ημιτελικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων

Από την αρχή μέχρι το τέλος η Εθνική μας ήταν καλύτερη της Ουγγαρίας και επικράτησε δίκαια με 9-6 στον μεγάλο ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και εξασφάλισε ένα μετάλλιο (χρυσό ή αργυρό) ενώ θα διεκδικήσει την κορυφή. Εκπληκτικός με 4 γκολ ο Αργυρόπουλος, κρίσιμα γκολ από Γκιουβέτση και Φουντούλη. Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Ζερδεβάς ήταν καταπληκτικός όπως και τα περισσότερα παιδια.

Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, εξασφάλισε το πολυπόθητο Ολυμπιακό μετάλλιο και πλέον θα διεκδικήσει την Κυριακή (8/8) την κορυφή του κόσμου, απέναντι σε Σερβία ή Ισπανία.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-1, 2-2, 4-2

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς , Σκουμπάκης 1, Καπότσης , Φουντούλης 1, Παπαναστασίου , Δερβίσης, Αργυρόπουλος 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 2, Βλαχόπουλος 1.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μαρτζ): Νάγκι, Ανγκιάλ , Μάνχερτζ 2 , Ζάλανκι 1, Βάμος 1, Χοζνιάσκι, Πάστζορ 1, Γιάνσικ, Έρντελι , Βάργκα 1, Μεζέι, Χαράι.

φωτογραφία: eurokinissi

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές από τον αγώνα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκινημένος ο Βλάχος: «Θέλουμε το χρυσό. Να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος»

Η ΕΡΤ έχασε γκολ από τον ημιτελικό για να δείξει τρέιλερ από εκπομπή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.