Είδαν τα... σωστά και τα λάθη τους στον Εργοτέλη

16:57 | 15/03/2021

Στο γήπεδο πέρασαν οι "κιτρινόμαυροι" την Καθαρά Δευτέρα.

Την Τετάρτη (17/03) έχει οριστεί το κρητικό ντέρμπι με τα Χανιά, κάτι που σημαίνει πως στον Εργοτέλη δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη είδαν το πρωί το video του τελευταίου ματς κόντρα στον Λεβαδειακό και ο έμπειρος τεχνικός του επεσήμανε τα σωστά και τα λάθη τους. Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση.

Η σχετική ενημέρωση: "Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο έκαναν οι "κιτρινόμαυροι" συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (17/03 , 15.00) κόντρα στα Χανιά με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου.

Η ομάδα μας ακολούθησε πρόγραμμα που εκτελέστηκε σε δύο φάσεις καθώς πριν την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές υπό τις επισημάνσεις του τεχνικού επιτελείου, παρακολούθησαν βιντεοανάλυση του προχθεσινού αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αμέσως μετά, στο γήπεδο η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση με το κύριο μέρος να περιλαμβάνει εξάσκηση στην ομαδική επιθετική τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμη μια μέρα ο Κόλα. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση (10.30), όπου θα είναι και η τελευταία πριν το επόμενο ματς".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.