Είδαν τη νίκη από τον πάγκο Ιατρούδης και Στεργιάκης

08:40 | 11/09/2019

Η Εθνική Ελπίδων στο ντεμπούτο του Γιάννη Γκούμα στον πάγκο της, αγχώθηκε αλλά κατάφερε να κερδίσει, να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κάνει το δυο στα δυο στον 4ο όμιλο - δεν αγωνίστηκαν Ιατρούδης - Στεργιάκης

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Εθνική Ελπίδων επικράτησε με 1-0 της Λιθουανίας χάρη σε γκολ του Μπουζούκη στο 80', έπειτα από πολύ όμορφη προσπάθεια του Λημνιού. Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα,  η Εθνική - στο ντεμπούτο του Γιάννη Γκούμα στον πάγκο έκανε το 2/2.  Δεν χρησιμοποιήθηκε ο επιθετικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ιατρούδης όπως και ο Αντώνης Στεργιάκης (Σλάβια Σόφιας).

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Νάτσος, Κατράνης, Δημητρίου, Ρέτσος, Λημνιός, Μπαλογιάννης (90+1΄ Μπότος), Μπουζούκης (81΄ Μιλόγεβιτς), Καμπετσής (46΄ Δουβίκας), Ευαγγέλου, Γαϊτανίδης (55΄ Νταβιώτης).

Λιθουανία (Ντονάτας Βενσεβίσιους): Κράπικας, Σάτκους, Στοκούνας, Αρμαλας, Γιανκάουσκας (74΄ Βαρέικα), Ντούμπικας (86΄ Κλονιούνας), Ανταναβίτσιους (89΄ Ραμανάουσκας), Ουζέλα, Μιλάσιους (86΄ Αμιρζιάν), Σεσπλαούκις, Μεγκελάιτις.

Πλέον, η Εθνική είναι μόνη πρώτη στον 4ο όμιλο με 6 βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια, αλλά και με ένα ματς περισσότερο από την Τσεχία και την Σκωτία που έχουν από 3 βαθμούς, με την δεύτερη να παίζει πιο αργά το βράδυ με την Κροατία η οποία θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της στα προκριματικά. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.