«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη»

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για αγώνες με κόσμο και απόλυτη ασφάλεια στο «Γεντί Κουλέ»

Στο Δ.Σ. της Λίγκας την Παρασκευή συζητήθηκε, όπως αναμενόταν, η πρόσφατη απόφαση της υγειονομικής επιτροπής σύμφωνα με την οποία αρχικά απέρριψε (με μικρή διαφορά στις ψήφους) την πρόταση της Λίγκας για να μπει κόσμος στα γήπεδα.

Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς από όλες τις ομάδες και υπήρξε συμφωνία στο να συνεχιστεί η προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος της παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες την τρέχουσα σεζόν, έστω στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Μάλιστα, η πλευρά του ΟΦΗ, με τον Ηλία Πουρσανίδη να εκπροσωπεί την κρητική ΠΑΕ στο Δ.Σ., επανέλαβε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής αγώνων με κόσμο. Δηλαδή, να διοργανώσει με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και απόλυτη ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, ο κ.Πουρσανίδης στάθηκε στο γεγονός ότι επειδή στο Ηράκλειο υπάρχουν ελάχιστα κρούσματα του κορωνοϊού (κανένα εδώ και καιρό), ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για να διοργανώσει αγώνα ή αγώνες με κόσμο.

Παράλληλα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι και μόνο το γεγονός ότι η υγειονομική επιτροπή έκανε έκτακτο Δ.Σ. για το αίτημα, αποδεικνύει ότι το έλαβε σοβαρά υπόψιν της, ότι μπορεί να αλλάξει η απόφαση και ότι όλοι μαζί, όλες οι ομάδες, πρέπει ενωμένες να χειριστούν το επόμενο βήμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ΟΦΗ που άρχισε το όλο θέμα με το περίφημο 20% του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων, πιέζει προς πάσα κατεύθυνση ώστε να μην εγκαταλείψουν οι ομάδες την προσπάθεια και να γίνουν κάποια παιχνίδι στο τρέχον πρωτάθλημα με την παρουσία φιλάθλων.

Επί της ουσίας, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Capitano.gr που τόνιζε ότι παρά την αρνητική απόφαση της υγειονομικής επιτροπής (με μικρή διαφορά στις ψήφους), το όλο θέμα δεν έχει τελειώσει και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή. Εξάλλου, η απόφαση λήφθηκε τώρα και μέχρι να τελειώσει η χρονιά έχουμε σχεδόν ένα μήνα μπροστά μας. Τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουλίου, ενώ ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει λίγες μέρες νωρίτερα.

Αυτό δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να ελπίζουν σε μία νέα απόφαση που να επιτρέπει τελικά να διεξαχθούν αγώνες με κόσμο. Στον ΟΦΗ στηρίζονται στο γεγονός ότι η Κρήτη είναι από τις περιοχές με ελάχιστα κρούσματα και ουσιαστικά έχει τις ιδανικές συνθήκες για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ναι» στην πρόταση του ΟΦΗ, παράταση της μεταγραφικής περιόδου

Χωρίς κόσμο τα πλέι οφ και πλέι άουτ!

Οριστικό: Στις 12 Σεπτεμβρίου η επόμενη Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.