«Είμαστε μια δεμένη ομάδα»

16:55 | 10/12/2020

Ο Μανώλης Λιναρδάκης μίλησε για τον φετινό Ρεθυμνιακό.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας, που αποτελεί ένα σημαντικό «κεφάλαιο» για τα «δελφίνια», τονίζει ότι η ομάδα είναι πολύ δεμένη και με την επανέναρξη της δράσης θα παρουσιαστεί το ίδιο δυνατή.

Αναλυτικά είπε: «Φέτος είμαστε σαφώς πιο δυνατή ομάδα. Με την παραμονή των περισσότερων από τους παίκτες της περσινής ομάδας, αλλά και τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν, ο Ρεθυμνιακός είναι πιο ανταγωνιστικός φέτος. Έχοντας μάλιστα αποκτήσει αρκετή εμπειρία στην Γ’ Εθνική από την περσινή συμμετοχή μας την φετινή χρονιά ξεκινήσαμε με ένα παραπάνω «εφόδιο».

Δυστυχώς είχαμε την ατυχία σε κάποιους αγώνες μας να δεχτούμε γκολ στις καθυστερήσεις, όπως συνέβη και με τον Ηρόδοτο και με τον Άρη στην Σούδα. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα γεγονότα θα είχαμε περισσότερους πόντους και θα ήμασταν πιο ψηλά βαθμολογικά.

Όμως όταν με το καλό επιστρέψουμε ξανά στα γήπεδα είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε το ίδιο δυνατοί, καθώς στην αγωνιστική εικόνα που θα έχουμε συμβάλει και το πολύ καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Είμαστε μια «δεμένη» ομάδα και αυτό αποδεικνύεται και στα αποδυτήρια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.