Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα: Δ.Σ και... βλέπουμε

Betsson Super League 2

Στις 10:30 το Δ.Σ. της Super League 2 για να δούμε αν θα έχουμε σέντρα... σε λίγες ώρες!

Κάποτε είχαμε γράψει για το «κλουβί με τους τρελούς» και υπήρξαν παρεξηγήσεις, ίσως γιατί δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν το κείμενο. Η Super League 2, αυτό το πολύπαθο πρωτάθλημα, το οποίο αφού πρώτα ξεπερνά τις παλινωδίες στη συνέχεια ανεβάζει «ετσιθελικά» ομάδες και αδικεί άλλες (νωπό το παράδειγμα από το Ιωνικός-Εργοτέλης) κανονικά σήμερα αρχίζει, αλλά μη βάζετε και το χέρι σας στη φωτιά.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την Ζάκυνθο που πλέον θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα ως η 33η ομάδα. H εξέλιξη αυτή έφερε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια και της ΑΕΛ. Ο Κούγιας έστειλε εξώδικο στην Super League 2 τονίζοντας πως η απόφαση του Διαιτητικού για την Ζάκυνθο καθιστά αυτόματα άκυρη τόσο την κλήρωση όσο για τον διαχωρισμό των ομίλων!

Επίσης, μετά την απρόσμενη αυτή εξέλιξη η διοργανώτρια θα συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στις 10 το πρωί για να ξεκαθαριστεί σε ποιον όμιλο θα τοποθετήσει τη Ζάκυνθο αλλά και εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το οποίο είναι στον «αέρα» λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη έδρα του κι ενώ οι ομάδες έχουν ταξιδέψει για τα σημερινά παιχνίδια (βλέπε Ηρόδοτο)!

Για την ιστορία, ας αναφέρουμε το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Α, να μη το ξεχάσουμε. Η αναμέτρηση Καλαμάτα-Χανιά αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού της Μαύρης Θύελλας.

Σάββατο 30/10

15:00 Κηφισιά-Ρόδος: Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής

15:00 Διαγόρας-ΑΕΚ Β’: Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

15:00 Εργοτέλης-Αιγάλεω: Παγκρήτιο Στάδιο

15:00 Χανιά-Καλαμάτα: Γήπεδο Περιβολίων - ΑΝΑΒΟΛΗ

15:00 ΟΦΙ-Παναθηναϊκός: Βουζουνεράκειο Στάδιο

Κυριακή 31/10

15:00 Αστέρας Βλαχιώτη-Ηρόδοτος: Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

15:00 Καλλιθέα-Επισκοπή: Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας

15:00 Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.